Basimizin belasi erkekler))) Neden size deger veren kizlari onemsemiyormusunuz ama baska kizlari degerlendiriyorsunun bunun nedenini cok dusunuyorum ama bulamiyorum
Cevabın nedir?
kaçan kovalanır bence. mesela kendi adıma konuşuyorum bir kızın bana değer verdiğini anlayınca hemen soğuyorum istek olmuyor içimde ama böle dişli çıkarsa ozaman aşık bile olabiliyorum. yani elli etmiceksin çok önemsediğini erkeğin kafada hep bir soru olucak yani çok açık olmıcaksın vazgeçilmezlık hissi vermiceksin bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılBak neden oyle yani neden deger vereni kovaliyorsun
En İyi Cevaplar
birisi seni seviyor diye seninde onu sevmen beklenemezki, bide kaçan kovalanır mantıgı var
aynı şekilde erkeklerde kızları köpek gibi seviyor ama kız gidip başkasıyla yatıyor kalkıyor hiçde umrunda olmuyor17 Yorumla
Soran+1 yılBen bir erkegi cok degerlendiriyorum cok bagliyim ona ama o bana verdigim degerin karsiligini vermiyor
Soran+1 yılSeksiliyimde var ama yinede degerlendirmiyo benim kadar
- +1 yıl
belkide zaten sen elinin altındasın diye şey yapmıyordur, yani ben şu kızla takılıyım yiyişiyim felan bişey olursa nası olsa elimin altında biri daha var ve o beni terk etmez ona dönerim vs gibisinden,
yani sana değer vermiyosa bırak sende yapıcak bişey yok ya hata yaptıgını anlayıp döner ya da sen yoluna bakar başkasını bulursun
Soran+1 yılSoylediklerin kesinlikle dogru boyle biseyde var erkekler gec elde olunan kizlari sever bu ne kadar? Uzerine gittikcede bana hesap soruyorsun soyluyir. bir erkek olarak ona nasil davranma mi tavsiye edersin
- +1 yıl
üzerine gitme sende, bırak herşey olacağına varsın ya relax ol sakin ol , sen sana değer vermeyen sadece yoktuktan seninle beraber olan biriylemi olmak istersin, yoksa seni seven değer veren biriyle mi birlikte olmak istersin önce kendine bunu sor, milletin peşinden böyle at gibi koşmayın sonra kendilerini bir bok sanıyorlar
Soran+1 yılSaol canim arkadasim cok dogru soyluyorsun tabi beni seven deger vereni. Ama buna o kadar baglanmisimki kesip ata bilmiyorum kirilmak bana daha zor geliyor belkide bunda. Emin
Soran+1 yılBeni seven deger veren bir erkege onu yapmam
+1 yıldeğmedığını gorduklerı halde hala kalbin de onun izlerını taşıyanlarda var.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaa evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden olcak bu konudada aptalliklarini gosteriyolar canim :D
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
siz kızlar anlaşılamazsınız sizi önemseyen sizi seven kişi genelde burnunuzun dibinde oluyo genelde onu kanka kardeşim tontişim gibi abuk subuk kelimelerle çağırıyorsunuz siz önemsendiğinizin farkında değilsiniz kısacası o zavallı tontişin zavallı kankanın suçu neydi yanlızca seni sevdi peşinde dolandı ve sen onu ne diye çağırdın KANKA gözünüz hep dışarda bu yüzden kaybeden olarak kalacaksınız farkında olan kız var mı var onların da keyfi yerinde
20 Yorumla
+1 yılErkeğe değer veren kızlar anne2 oluyorlar. Yok şunu yapma, bunu etme, şöyle olsun. Değer veriyorsan güveneceksin de. Belki özgürce kızı sevmek istiyorlar, sen serbest bırak ben tekrar seni seçeyim demek istiyorlar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çünkü ömür boyu pilav yemek istemiyoruz.. Bu sözün anlamını idrak edenler erkekleri de anlamış sayılır. NOKTAA.
018 Yorumla
Soran+1 yılBiraz acik soylermisin sonra noktani koy))
Soran+1 yılSana biri deger veriyorsa onu sev baskalarini neden ariyorsun
Soran+1 yılDogru bisey degil kizi kandirmak gibi bisey
Soran+1 yılOyle olmali birine deger vermelisin oda sana
Soran+1 yılEvet oyle ben veriyorum ama karsilik goremiyorum
Soran+1 yılHaklisin ama bendeki sevgi hisler oldu artik
Soran+1 yılKeyif almiyorum olurmu oyle sadece baglanmam ona bu yuzden bisey yapamiyorum
Soran+1 yılKalbim kiriliyor tabi ama kirilsam bir basla kotu olucam ya ne biliyim zor durumda kaldim
Soran+1 yılBakalim ne olucak kismet
mhb arkadasım benim şansımdan öyle biri olmadı şayet onu el üstünde tutardım canım benim dostça selamlar kendine iyi bak.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bana değer veren kız mı?
Yok öyle biri..
Kızlar ya ite kopuğa değer verir, ya da benim parama..05 Yorumla
Soran+1 yılBen ne parasina ne baska bisey sadece konusarak baglandim
Soran+1 yılEvet oyle yalan dil dokuyorlar ama sonra bisey olunca bir kalemde siliyorlar
Soran+1 yılKesinlikle oyle haklisin
siz niye sürekli vurdumduymaz karaktersiz yakışıklı piç serserilere ilgi duyuyosunuz neden size değer vereni siz dışlıyosunuz? yalanlarınız artık çok basitleşti 5 yaşındaki çocuk bile inanmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen birine deger verdim sonra ondan yakisiklari olsada gozum bir tek onu gordu. Onunla degil arkadasim ben kendim su an bu durumu yasiyorum. Yurek baglandisa vaz gecmek olmuyor
- +1 yıl
tamam da öyle kızların varlığı kritik derecede azaldı artık güvenilmez bir hal aldılar. kişiliksiz serserilerle kırıstırıp burada veya başka bir yerde erkeklere ahkam kesiyolar. burada bir kere siz kızların suçu var. biraz akıllı olun öyle tipleri değil sizi gerçekten sevene kucak açın ama nerdee sizin bu şekilciliğiniz bu kadar yüksekken sizi seven bile afedersin skine takmaz.
+1 yılönemli olan o değil ki önemli olan gönül kimi sevmısse o.
11 Yorumla
Soran+1 yılOda dogru ama deger vereni sevmiyorlar
+1 yılaynı şeyi bizde düşünüyoruz kızlar neden kendilerine değer vereni değil de kendine değer vermeyeni severler
01 Yorumla
Soran+1 yılBanada merakli ama cevap veremiyorum ben kiz olarak bir erkek bana cok deger verirdi ama biraktim onu
biz kızlara yani sizlere çok değer verdik bizden daha karizmatik bir erkek görünce hemen tekmeyi attıgınız için bizde artık aynısını yapıyoruz
00 Yorumlasevmiyo sa napsin peki. deger vermesi hosta ama ona karsi bisey hissetmiyosa ya da ole diyelim sevmeyip severek gibi davranip ve siz bunu sonradan bilseniz daha kotu olmamzmi cvb bekliyorum senden
09 Yorumla
Soran+1 yılOrasi oylede bana arkadasi oldugunu soyluyor bazen coklu telde konusuyoruz bazende musait degilim soyleyip sonra online gozukuyor bunu neden yapiyor acaba
Soran+1 yılSoruncada bana bisey anlamiyorsun diyor beni suclu cikariyor
Soran+1 yılBaska kizlari var biliyorum bu yuzden kidkanclik yapip kusuyorum ondan belkide beni arkadasi olarak gpruyor ondan ola bilir mi
Soran+1 yılAma kusmustum kendisi yaziyordu yazmayada bilirdi dimi dogrumu disunuyorum
Soran+1 yılBelkide erkekleri anlamak cok zor))
bu erkekler için gecerlı degıl sadece sız bayanlarda aynı
01 Yorumla
Soran+1 yılGecerli bence erkeklerde de var
Nedeni basit erkeğe çok önem veren kız kendi önemini yitirir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen birine verdim hemde cok o bunu umursamadi
Ata sözü oldu artik
Seveni s. kerler s. keni severler hesabi var bir kere. Onaylamam ama böyle bir gercek var00 YorumlaSen elmayi seviyorsun diye elmanında seni sevmesi sartmi :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmesede bunu anlayip deger verebilir bir arkadasi olarak
+1 yılçünkü beni seveni sevmiyorum. bu kadar açık cevap :) ondan
023 Yorumla
Soran+1 yılBak banada bu merakli)) lutfen cevabinida soylermisin cok merak ediyorum
- +1 yıl
anlamadım :Dhangi cevabı :D
Soran+1 yılBeni seveni sevmiyorum peki neden
- +1 yıl
bak beni seven beni etkilemiyorsa iç ve dış görünüş bir arada
istediği kadar sevsin bir önemi yok :D
Soran+1 yılPeki nasil etkileme
- +1 yıl
%60 dış görünüş %40 iç görünüş önce dış görünüşle
Soran+1 yılYok sen beni seveni sevmiyorum diyosun neden acaba
- +1 yıl
seven var mı bilmiyorum da biri vardı siteden değil
ama açılmadı da yani bir adım bekledi sanki benden ama sevmiyorum yani dış görünüşü etkilemedi pek karakter ne kadar önemli ise dış görünüşte o kadar önemli
Soran+1 yılBu dis gorunusumu begeniyor karakterim semimi hassas duygusal bir kizim
- +1 yıl
ee sorun ne ozaman :D
Soran+1 yılBende bilmiyorum memleket ayri ondan olabilirmi
- +1 yıl
şehirler farklı mı demek istedin :)
Soran+1 yılEvet boyle ola bilirmi
- +1 yıl
olamaz güzelsen :D valla ırakta olsan olur :d
Soran+1 yılIcimdekileri soyledim ona arkadasinim soyledi ama bir tek onunla mutlu olabilirdim sanirim
- +1 yıl
öyle düşünme devam bulursun ondan daha iyisini rahat ol
Soran+1 yılArkadas olarak kaliyim mi kirila bilmiyorumda ondan daha kotu olurum cunki
- +1 yıl
kalma bence tamamen kopsun
Soran+1 yılNasil yapacagimi bilmiyorum cok zor
- +1 yıl
zor ama yapmalısın arkadaş kalırsan hep bir umut olur
Soran+1 yılDusunuyorumki belki oda sever nebiliyim
- +1 yıl
yok öyle bir şey inan
Soran+1 yılAnladim kesin ((
+1 yılempati kurmayı dene kızlarda farklı aynı şeyi yapıyor sebebi ise senin dediğin gibi değer vermek :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEmpati ne
- +1 yıl
yani kendini karşındaki insanların yerine koymak dikkat etmişsindir kızlarada çok değer verince önemsemiyorlar basit görüyorlar karşısındaki erkeği
Soran+1 yılBu yuzden boyle anlasilirki haketdiginden cok deger vermemeli
Bizim değer verdiğimiz kızlar neden başka erkeklere değer veriyor? sorunun farklı bir versiyonu.
07 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu anlamak istiyorum
Soran+1 yılHala da bir cevap bulamiyorum
Soran+1 yılNereye sanami
Soran+1 yılPeki
+1 yıldeğer verdiklerimiz neden bize değer vermedi? diğer erkekler bozuksa benim sucum günahım ne?
01 Yorumlabu lafınla kalbimi kırıdn suanda gidiyorum ben yiaaa
00 Yorumlaerkek bir kıza önem vermiyosa ondan bıkmıştır başka sebebi yok
08 Yorumla
Soran+1 yılBaska kizlari olabilirmi
Soran+1 yılEvet bencede. Bu beni o kadar etkiliyorki. Cunki benim gozum ondan baskasini gormuyor
Soran+1 yılAhhhhh)) kek ne
Soran+1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski türk kadınları gibi dürüst olursa ve değer verirse hemen evlenirim. Net
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenelim mi))
Cevap sahibi+1 yıl:) düşüneyim :D
Soran+1 yılDusun))
şerefsizlik :D piçlik :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen canim
Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. Aynı soruyu bende siz kızlara sorayım neden?
00 Yorumla
+1 yılyok öyle bişey önemsiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi )) onemseyen birisi bulundu
- +1 yıl
tabikide (:
Çünkü biz doyumsuz varlıklarız bayan.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir kiz sizi ne kadar degerlendirsede bu size yetmiyor
Çnkğ size değer wermeyenleri önemsiosnz da ondan
00 YorumlaAynı sorun kızlardada var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçirkinsindir başka bir sebebi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılCirkinlikle alakasi yok qayet guzelim
+1 yılaynenn Nedennnnn :p
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum (
Gizli Üye(36-45)+1 yılbulsam evlilik yapıcam
00 Yorumla
+1 yılGüzel değillerr
01 Yorumla
Soran+1 yılOnunla alakasi yok
asıl size sormalı
04 Yorumla
Soran+1 yılKizlardada bu var erkeklerdede ama bir nedeni olmali
Soran+1 yılBunun kesin nedenini bulan yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılseksi olmayı dene :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSeksilikle alakasi yok
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama tabikide var bir erkegi etkilemenin en temel yolu :D
bilemedimki
03 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
Soran+1 yılBende anlamiyorum belkide onlarda evlenecegi yok sadece kizlarla ona merakli bir kiz yetmiyor
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler neden size değer veren kızları önemsemiyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım