Kişilik & Karakter Genç benliğinize bir not yazabilseydiniz, sadece üç kelimeyle ne söylerdiniz? Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Genç benliğinize bir not yazabilseydiniz, sadece üç kelimeyle ne söylerdiniz? Genç benliğinize bir not yazabilseydiniz, sadece üç kelimeyle ne söylerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Aklına geleni yap, yüreğine geleni hisset, cebine gireni harca 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Allah senin :D … üçüncü kelimeye karar veremedim 🤷♀️ 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Güvenme, inanma herşeye rağmen gülmeye devam et. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı. boş ver, sev , cesur ol 1 0 Yorumla
heart_8 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl bir an önce silkelen hayatına bak! kendine değer ver. 2 0 Yorumla
LacivertGandalf Takip Et Master Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Parayı Bitcoin’ e bas. 3 3 Yorumla bybilge89 +1 yıl Yaa😂😂 Yorumla LacivertGandalf +1 yıl @bybilge89 kendime verebileceğim en karlı tavsiye sjdj Yorumla bybilge89 +1 yıl Riskli değil mi o ya ssfg Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Hiçbir şey demezdim. 3 kelime de yetmezdi. 1 0 Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gülümse, umut et ve anı yaşa... 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Boş boş boş 1 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Parayı dolara yatır 1 0 Yorumla
MsBetty Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 5 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok mutlu ol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aklına geleni yap, yüreğine geleni hisset, cebine gireni harca
Allah senin :D … üçüncü kelimeye karar veremedim 🤷♀️
Güvenme, inanma herşeye rağmen gülmeye devam et.
Kendinden başkasına güvenme
yeni bir sen yeni bir tat yeni bir heyyycaggğğnnn lazim
boş ver, sev , cesur ol
bir an önce silkelen hayatına bak! kendine değer ver.
Parayı Bitcoin’ e bas.
Yaa😂😂
@bybilge89 kendime verebileceğim en karlı tavsiye sjdj
Riskli değil mi o ya ssfg
Sabr Et
Şükür Et
Duâ et
Hiçbir şey demezdim. 3 kelime de yetmezdi.
kalk işe gecikicen 😀😀😀
Gülümse, umut et ve anı yaşa...
Sabret, gayret et, umut et...
Üzülme, sabret, iyi kal
hiç kimseye güvenme :)
cok akilli olma
Oku, sev, paylaş...
Onun adını yazardım
Onları boş ver keyiflen
Boş boş boş
Parayı dolara yatır
Bencil ol