Bunu artık çevreme bırakmadım çünkü o zaman işin içinden çıkamıyorsun kendini iyi hissetmeyi kişi ya da kişilerin eline bıraktığın zaman dışarıya bağımlı hale geliyorsun hal durum böyle olunca bu dışa dönük değerli hissetme durumu insanda kişisel bozukluklara hayattan zevk alamama durumuna getiriyor sonrası akıl almayacak olayların içinde bulunması ve kişinin kendisine olan saygısının kaybetmesiyle sonuçlanıyor ve tabi bununda sonuçları olmuyor mu elbette oluyor yaşamdan zevk almama madde bağımlılığı ve ruhsal çöküş tüm bunlara gerek olmadan insanın kendisine değer vermesi ve değerli hissettirmesi en güzeli
İnsan kendine değer vermediği sürece çevresindeki insanlar değer verse dahi, bunun farkında olmaz. Önce kendimize değer vermeyi bileceğiz. Kendimize değer verip, bizi değersizliştirmeye çalışan insanları da hayatımızdan şutlayacağız.
Çevremdeki herkes bana değerli olduğumu hissettiriyor. Bu yaşıma kadar bana değersiz olduğumu bir kişi hissettirdi. Oda haklı değildi kendi paranoyak düşünceleri yüzünden bana bunu yaptı ama herkes hakkettiği yerde artık...