Hayattan Neden Zevk alamıyorum?

Nedenini biliyorum aslında çok açık belli ama şu duruma düşüyorum hiç bir şey yaşamadım ben ama herşeyi yaşamış bıkmış yorgun usanmış gibi hissediyorum , ben okumuyorum işe de gitmiyorum uzun yıllardır evimdeyim sosyal hayatım 0 , olsaydı bilemiyorum bu kötü psikolojide olmazdım belki ama şu var benim okulum işi sevgilim arkadaşlarım gezmelerim olsaydı elbette çok güzel olurdu hayatı güzel kılan şeyler ama hepsi bir sorumluluk , bende bu sorumluluğa hiç girmedim zaten engel olan lise mezunu bile olmamış herşeye yabancı hisseden bir karakterim dış görünüşüm var bu yüzden hayatın içine karışamıyorum.. ben okuyamam artık geçti dış görünüşüm bakım yapsa biri beğense ne olacak , sadece işe gitmekde kendimi kandırmak olur aldığın para yemeğe gider o kadar.. tek eğlencem sosyal medya takip etmek peki bu böyle geçer mi elbette hayır peki ben mutluluğu nerde arıyacağım? Sevgilim olması işin ciddiye binip evlilik olması çocuk olması bile düşündürüyorken korkup hiç bu hallere girmeyip bekar 45 yaşında ki abim gibi hep yalnız takılsam gerçi onun yine de hayatı benden iyi ama benim sürekli bilgisayar başında herşeyi yaşamama engel olan çok şey var , ve ben nasıl yaşayacağımı bilmiyorum zor durumdaydım sizden bi akıl bekliyorum..
Hayattan Neden Zevk alamıyorum?