O kadar zor bir gündü ki ne yapacağımı bilemedim. Aklıma sadece biraz içmek geldi. Ama kendimi durduramadım. Bir saat iki saat derken aklım beni terk etti. Mantık yok üzüntü yok sadece uyuşukluk. Asla beynini bloke edebilecek biri olmayan ben buraya nasıl da düştüm ama hayat acımaz ve acımasız. Güçlü gözükmekten öyleymişim gibi davranmaktan çok yoruldum. Sahi siz nelerden yoruldunuz?
Ben alkol kullanmıyorum. O yüzden hiç sarhoş olmadım. O duyguyu hiç yaşamadım ve bilmiyorum. O yüzden ben dostlarımla sıkıntılarımı konuşarak paylaşınca iyi hissediyorum kendimi. Hatta bazan ortak çözüm bile bulduğumuz oluyor. İşte o an dünyanın en büyük hazzını mutluluğunu yaşıyorum. Sıkıntılarını dostlarınla paylaş, göreceksin azalacak ve kendini çok iyi hissedeceksin. Keyifli geceler. 😎
Hayatın sıkıntısı, zorlukları imtihanı bitmez bende anlayamadım neden böyle.. ama çareyi de alkolde aramadım.. bir sürü zorlukla imtihan oluyorum Ama icki çözüm değil bugün uyusturur yarın yine aynı her şey olduğu gibi yerinde bence içme..
Bazı insanlar alkolü neşelenmek, sosyalleşmek ve hareketlenmek içer. Aslında alkol bir deprasandir. Beyin fonksiyonlarini ve sinirsel aktiviteyi yavaşlattığı için alkol, depresan olarak kabul edilir - bizi üzdüğü için değil.
Bunun dışında buna sebep olan insanın camına kiremit atmak daha keyifli olabilir. Hak edene hakkını vermezsen kendi halkından olursun diyede sevdiğim bir söz var ^^
Daha iyiyim sadece gereksiz bir dinginlik var üzerimde sabah baş ağrısı çektim biraz ilk defa viski de böyle bir şey yaşadım bandrollü falan olmasa kaçak mı diye şüpheye düşerdim😂
Dinginlik neden biliyor musun artık bir karara vardığından yani zihnin acaba mi olursa mi gibi ilizyon yaratan duygulardan kurtulmasından sonra oluyor ya da artık tamamen yandığında.. viskiyi görünce canım çekti erinmesem gider içerdim şimdi 🤣
Ben genelde kim olduğumu biliyorum. Gerçi biraz bipolar gibi her olayda farklı bir kişi olabilirim ancak neticede ortak paydaya bakarsak ben doğayım🤗 Çok iddialı ama kendimi burada buldum😂
beyin en aptal organ mide bile işine yaramayan şeyi istifra eder beyin ise herşeyi içine alır sonsuzmuş gibi halbuki sonu da vardır limiti de beyin kendini uyuşturamaz o yüzden takviye lazım
Ben bu dunyadan çok sıkıldım insanlardan sıkıldım. hepsi. umutsuz vakanbu kadar grziaki varken ben bunlarla bir arada olmaktan yoruldum ya Sadece biraz akıl ve mantık ostiyorum insanalr. icin cok zor değil bunlar
ölülerde zannediyor ki diriler her gün helva yiyor böyle hisseden tek sen değilsin bir omuz isteyen fikir isteyen akıl hocalığı isteyen tek sen değilsin tek sen düşmedin ne hayatlar var. Mantık tabi ki de olsun insanlar da iyi güzel şeyler konuşulsun ama çok bir şey demeye gerek yok
Neden kimse ses çıkartmıyor ki ya ben herşeyi tek başıma yapamam ki neden. isyan. edilmiyor neden herkes suskun ve kabulleiş Kimse utanmıyor ulan Atatürk ün heykeli önünden gecerken içim sızlıyor benim ne boktan bir insanlık ne serkeş bir yaşamdır bu
Neyin korkusu ya Hepimzi zapedecek hapishane mi var sanki Bu pis dim tüccarları ve havwarileri var ya hepsinin ölümünü temmeni ediyorum İnsanlar kendi özgürlüklerinden nasıl bu kadar kilay vazgecebilri. nasil bu kadar kolay sindirilir aklım almıyor benim ne diyor Atatürk muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur hangi kan hangi gençlik yazıklar olsun