%90 öyleyimdir. Önceden bu kadar yoktu. Birkaç aydır psikolojik tedavi görüyorum bunun etkisi var mı bilemiyorum. Ama an geliyor çok istediğim bir şeyden yarım saat sonra vazgeçiyorum. Belki o kadar uzun bile sürmüyordur. Hiçbir şey hissetmiyorum. Aşırı umursamaz, vurdum duymaz oldum. Normalde de bir gamsızlık vardı ama ilaç kullandıkça daha da arttı gibi bir şey oldu. Hiçbir şey umrumda değil. Çok duygusuz hissediyorum kendimi. Bu durum beni çok üzüyor, empati bile yapamıyorum artık. Öyle mi olmuş, hmm iyi. Tepkim bu her şeye. Ne olacak halim bilemiyorum 🤦🏼♀️
Dengesizim en azıdan bu sıralar moralim bozuk ve bir işle uğraşırken gülsemde yalan oluyor çevremdeki insanların da modu düşmesin diye bir nevi taklit yapıyorum ama sonra yine tüüm mod sıfır sıfır sıfır ya da fazla sinirli olabiliyorum bu dönemlerde gereksiz sinirlenirim gereksiz üzülürüm gereksiz mutlu olamadım henüz. Kendi içimde halletmeye çalışsamda çoğu zaman bir destek ve bana doğru uzanan bir el beklerim tutup kaldırması için değil bir tane vurup kendime getirmesi için wsdfghbgfcd. Ekstra ekstra isterim her şeyi kavga ediyorsam çok çok ediyim ağlııyorsam baya ağlıyım ilgi veriliyorsa çok verilsin bırakılıyorsa tamamen kendi halime bırakılsın falan dengesizlik zor.
Açılın dengesiz geldi diye konuya girmek isterim :D Bunu çevremde ki insanlar daha iyi anlar. Çünkü bana tahammül edenler onlar. Yoruyorum insanları. Bunun da farkındayım. Fakat bende böyleyim..
Ruh halim dengesiz olabiliyor. Anlık olarak aklıma gelen bir olumsuz veya olumlu bir düşüncem, anım ruh halimi değiştirebiliyor. Çok uzun sürmüyor ancak yaşıyorum.