Var tabii ki. Sessiz ve sakin olduğum için tüm olaylara karşı tepkisiz bir kişiliğim var sanıyorlar. Hâlbuki tam tersi. Sabrım taşana kadar beklerim, ısrarla üzerime gelinirse o zaman içimden bambaşka biri çıkar.
Tam üstüne bastın... Nadiren insanlar beni sert görünümlü bulsada çoğunluk beni nazik biri olarak görür. Art niyetli insanlar ezebilceni düşünür ama kemiklerini kırdığım zaman zavallı köpek gibi kaçıyolar dahada yaklaşmıyolar. Oturduğum yerden düşman elde ediyom 🖐🏻
Genelde sessiz sakin bir insan olduğum için her şeyi alttan alacağımı ve bunun hep böyle gideceğini düşünüyorlar. Bu konuda çok yanılıyor işte. Sonra da şaşıp kalıyorlar.
Farklı bir şey sanmazlar. Duruşumla ortadayım, kelimelerimde netim ve ne istediğimi, yanlış yapılırsa neler olacağını gösteririm.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Var ama haksiz sayilmazlar. Sadece biraz daha saygi duysalar gelecekte onlar gibi iyi olabilecegim akillarina gelse ben de bu saygisizlik karsinda onlara sert davrwnmak zorunda kalmam sonra benimle bas edemiyeceklerini anliyorlar ama ne gerek var adam olunda arkadas olalim di mi. Iki kere yasadim is yerinde
Pek konuşan biri değilim kank soru sorulursa yerine göre. beni tanımayan bir şey bilmediğimi sanıyor. Beni tanıyanlar neler bildiğimi neler gördüğümü kısmen bilsede içimde neler sakladığımı kimse bilmiyor
İnandığım şeylere yönelik girişimlerime karşı önyargılı yaklaşanlar, inanmayanlar, önümü kesmek isteyenler, hakkı gözetleyenler hatta dalga geçenler dahi oldu. Ve elendiler çoğu çok şükür. Bilinç sıçraması yaşattı Yüce Yaratan 🙏
Beni uysal sessiz sanatlar ama aslında sabirliyimdir ve sinirlendim mi tam sinirlenirim yani dışardan belli etmem içimde aslında çok güçlüyüm beni tanıyanlar bunun tehlikeli olduğunu söylüyorlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Beni hafife alabilecekleri pozisyona sokmam ben kimseyi !