Artık size eskisi kadar tat vermeyen şeyler neler?
49
19
Görüşünü yaz
19Kız Görüşü
49Erkek Görüşü
Kapat
En İyi Kız Görüşü
_Ćamdànnesneé_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Yediğim yemekten, uyuduğum uykuya kadar çoğu şey bu aralar eskisi kadar tat vermiyor bana. İnsanlarla olan muhabbetler, dışarıda gezmek, alısveriş yapmak... Kısacası eskiden güzel gelen çoğu şey uzun zamandır tat vermez oldu.
IAmarPresterAen | Kişilik & Karakter konusunda 16,2b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Her şey tat veriyor. Burada insanın kendisinin pes etmemesi gerekiyor. Her şeye rağmen hayat devam eder ve mutlu devam etmesi bizim elimizde olan bir durumdur. Hayattan tat almak eğlenmesini bilen insanların lunaparkıdır...
Şiirselbiri | Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
O kadar çok şey var ki. O kadar yavan ve tatsız geliyor ki anlatılacak gibi değil. Tat veren şeyleri sıralamak daha basit olurdu o yüzden benim için
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
LEYYA_GS | Kişilik & Karakter konusunda 11,2b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Şu an depresif yönümle "her şey" diyorum. Yarına değişir bu düşüncem 😄
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Saddov | Kişilik & Karakter konusunda 5b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Çoğu sosyal aktivite zevk vermiyor.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
вуηαяcσѕ | Kişilik & Karakter konusunda 4,5b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Diyolog kurmak
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
_Maidetta_ | Kişilik & Karakter konusunda 1,1b görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Tad alamadığımız şunlar diye maddelere dökmektense, neden tad alamadığımıza bakmak gerekiyor aslında. Bir şeyler'den sıkılmak, sevdiğimiz kişi, olaylar ya da nesnelerden vazgeçişimizin en derin sorunsallarından bir kaçı; alışkanlıklar, yeniliklere ayak uyduramama gibi sorunsallar olabilir. Benim tadını alamadığım o taddan uzak olduğum o kadar çok şey var ki. Denizin kokusuna ve dalga seslerine bayılırdım ben. Çoğu zaman o dalgaların fısıltılarını dinler, denizin o kendine has kokusunu içime çekerdim. Şimdi bu soruda farkettim. Bana 200 metre uzaklıkta anca olan gökyüzünün mavi rengini emanet ettiği denizden uzak düşmüşüm..
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
-Lili- | Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Dedikodu sanırım. d eskiden yaparken eğleniyordum şimdi biri bişi anlatıcam sana diyince amaann oluyorum. Ha çok yakınım olan mevzular hakkındaysa buna okeyim de yoksa şunun şu kişisinin busuna şu olmuş denince yav ben onu napayım. Zihnimde kapladığı alana yazık diyorum. dHa şey arkadaşlarla gezmek falan da çok sarmıyor artık yaş ilerledikçe durgunluk olur diyorlardı doğruymuş. Henüz şu çıtır yaşımda bu kadar durağanlaştığıma inanamıyorum. Artık bir mekanda oturup sıcak çikolata içme modum aktif sadece.
Her şey! Hiç bir şey tat vermiyor artık hiç bir şey yapmak içimden gelmiyor! Ülke ekonomisi her şeyin en başta bir engeli!!! Ben napıyım asgari ücretle geleceğe dair birikim mi yapıyım? yoksa o an hayatı yaşayıp maaş olduğu gibi uçup gitsin mi?
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
SadeTurkKahvesi00 | Kişilik & Karakter konusunda 2,1b görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Diyaloglar iletişimler oyunlar.. Bir şeyi ne kadar tecrübe ederse insan konu ne olursa olsun bir yerden sonra ondan keyif almıyor alamıyor alışkanlık dedikleri bu olsa gerek otomatik olarak yapıyorsun ama sen ya oradasin ya da değilsin
Sanırım arkadaşlarımla zaman geçirmek, daha önce çok keyif alırdım son zamanlarda eskisi kadar keyif alamıyorum galiba monotonluktan ve insanlardan sıkılmaya başladım 🤔
En İyi Kız Görüşü