Çok yalnızım akıl verin?

bunları anlatacak kimsem olmadığı için içimi dökmek istedim. hiç bişey yolunda gitmiyor. kendimi her an ağlayacak gibi hissediyorum, okulda evde her an her yerde boğazımda bir yumru zor tutuyorum kendimi. cok yalnızım. bir ailem yok, var ama yoklar işte. ne maddi yönden ne manevi yönden. sevilmedim hiç bir zaman. psikolojik fiziksel siddet gordum halada goruyorum. normal çocuklar gibi olamadım öpülüp sevilmedim kısaca. küçükken sarılmaya çalışırdım iterlerdi bağırırlardı. keşke üvey olsam en azından bi nedeni olsa bu nefretin öz ve öz kızlarıyım ama bir çöp parçasından farksızım onlar için. kimse için bir anlam ifade etmemeye, sevilmemeye alıştım zorda olsa. ama tüm bu yaşadıklarım yetmiyormuş gibi birde başka şeyler var. arkadaşımda yok. liseye gidiyorum. cevremdeki herkes benden her açıdan farklı. aileleri mükemmel, seviliyorlar. hafta sonu gel gezelim diyecekleri bir arkadaşları var, oysa benim bir tane arkadasım olsa yeter fazlasında gözüm yok. sevgilileri de var sarmaş dolaş gezdikleri. aman boş ver sevgili işlerini diye düşünebilirsiniz ama insan geçmişe dönüp baktığında ergenlikte şunları yaşamıştım güzeldi diye bir kaç anısı olsun istiyo işte. ileride ardıma dönüp baktığımda ne kadar boş yaşamışım diyeceğim. birde üniversite işi var ama ondan da pek bir beklentim yok. başarılı olmayı çok isterdim madem hiç bişeye sahip değilim ama en azından bir başarım olsun avutayım kendimi ama o da yok. bana artık her şey o kadar uzak ki her şey imkansız gözümde. gerçeklere odaklanıyorum boş hayaller kurmak sadece dahada üzüyor. ölümü düşünüyorum bazen. herkesin varlığımdan rahatsız olduğunu hissediyorum, annem zaten git bileklerini kes diyor babam içinde varlığım yokluğum bir pek konuşmuyorum odamdayım hep onun yüzünü görmek istemiyorum. e zaten sahip olduğum başka birileride yok, hiç bişeyde düzelmeyecek. cok acınası bir haldeyim. intiharda edemiyorum kendime zarar vermeyi deniyorum ama korkuyorum yapamıyorum bişey beni tutuyor nedense ama ben artık yasamakta istemiyorum ve son olarak sosyal anksiyetem falanda var uzun zamandır..
Çok yalnızım akıl verin?