Misal rüyanızda bir haber aldığınızı gördünüz. Sabah uyandınız ve birkaç saat sonra aynı haberi almak gibi. Sizin de başınıza böyle bir durum geldi mi daha önce?

Selam,
Evet birçok gördüğüm rüyam birebir aynısı olmasa da verdiği mesajlar gerçek çıktı.
Mesela bir kere bir yakınımızın bebek haberlerini almıştım. O gece de rüyamda kendimi kucağımda erkek bebek severken gördüm.
Bir dahaki görüsmemizde sizin galiba erkek bebeğiniz olacak rüyamda gördüm dedim. Hayırlısı olsun derken gerçekten bebeğin erkek olacağını öğrendik.
Böyle böyle gerçekleşen rüyalarım oldu.
#Cassie
Ayy yok mümkünse de aynen çıkmasın hiç sağlıklı rüyalar görmüyorum ben🤦🏻♀️😀Hep ölümlü falan filan ya da korku filmi sahnesine benzer şeyler. Hatta bir ara rüya defteri tutardım bilinçaltım ne alemde diye 😂
Hiç rüyam aynen çıkmadı ama seneler önce gece rüyamda 1 senedir hiç konuşmadığım bi erkek arkadasimi gormuştum. Ve o gün akşam beri aradı. Korkudan telefonu koltuğa atmıştım nasil yani ne alaka rüyamda gördüm beni aradı noluyor filan diye.
sürekli yaşıyorum sadece kendimle ilgili değil çevremde olan biri ya da bir şeyle ilgili olanlar da. nerdeyse gördüğüm her rüya yaşanıyor. ilk bunu yaşadığımda 9. sınıftım rüyamda metroda bir kadının intihar ettiğini gordum ve o gun oldu bu olay bindiğim metroda ve kadın giydiği kıyafete kadar aynıydı ruyamdakiyle. bunu bilmeme ragmen engelleyemedim diye psikolojim çok bozulmuştu o ara. ama artik alistim cunku hep yaşıyorum.
Aynı gün içerisinde değil ama bir iki kez sonraları farklı şeyler olduğunu anladım. Bir defasında akrabımızdan birinin rüyamda bana ulaşmaya çalıştığını gördüm ve 1 hafta sonra vefat etti.
Amcamı gördüm 2 hafta sonra vefat etti. Malum mu oluyor nedir
Cevap
14Cevap
Benzerleri oldu. Net aynısını yaşamadım. Ama rüyada mutsuz olduğumu gördüm ve mutsuz bir olay yaşadım. Ya da başka biri kötü bir şey yaşıyordu çevremden birinin başına kötü bir şey geldi.
Ayy bir kere oldu ama çok şaşırdım o an. Ama yazamam burda😬😬😂
İlkokul 5'te matematik sınavında hoca kalemleri bırak demesine rağmen bırakamamıştım son anda bir şeyler karalayabildiğim bir soruda, gelip sınav kağıdımı hınçla çöpe atmıştı öğretmen, çok büyük travma yaşamıştım, bunu o sabah rüyamda görmüştüm, dedem okula matematik yardımcı kitabımı getiriyordu hocayla konuşup.. Bir problem olduğu belliydi ama rüyamdan. Hissetmiş ruhum..
Hangi birini anlatim :D benden korkuyorlar o konuda artik ruyalarimi kimseye anlatmiyorum çünkü %90 çıkıyor mesela dün rüyamda uzun suredir baska sehirde yasayan ve evime gelmemis olan bir yakınımı gördüm geldigini sarilip sohbet ettigimizi falan ertesi gün evime gelmis oluyo ki ruyayi gormeden once hicbir sekilde konusmadik etmedik. Benim basıma bu ve buna benzer seyler cok geldi^^
Hayır. Malum kisinin öldüğünü görmüştüm hala dimdik😄
Sen😄
Allah hayır etsin,
bugun karla karışık yağmur yağdığını gördüm rüyamda,
Uyandım bi baktım gerçekten de yağıyordu.
İlk kez rüyam gerçekleşti
Geçen hafta rüyamda gideceğim yere geç kaldığımı gördüm ve o rüya sayesinde aniden uyandım. Biraz daha uyumuş olsaydım cidden de geç kalacakmışım. Sanki vahiy geldi gibi hala şaşkınım.
Evet, operasyonda olduğumuzu ve benim de bulunduğum 4 arkadaşımın şehit olduğumuzu görmüştüm. 3 arkadaşımdan geriye sadece ben kaldım, bende yanlarına gitmek için çabalıyorum
Birebir aynısı olmasa bile mutlaka benzer şeyleri yaşıyorum. Mesela rüyamda bir arkadaşımı gördüysem o gün onunla ilgili bir şey oluyo
Arada değil , hep başıma gelir.
Ölecek insanı bile rüyamda görürüm. Ve çıkar.
Bi yandan iyi bişi gibi gözükse de huzursuz olduğum oluyor.
Sene 2018 ruyamda evin balkonundan tum dunyanin yandigini gormustum... corona akdeniz orman yanginlari depremlerle gecen 2 yil...
Çok basit bir şeydi ama evet. Birinin bana gelip bir şey dediğini gördüm, ertesi gün aynısını söyledi.
Çok oldu. Kaderimle ilgili bir rüya gördüm ve aynısını yaşadım. Çok ilginç bir duygu
Öyle değil de gördüğüm oldukça değisik ve ürkütücü rüyanın anlamı gerçekten oldu hayatımda.
Bire bir olması mümkün değil ama benzerini yalamıştım ve baya bir etkisinde kalmıştım..
Evet bazen rüyalarımda gördüklerinin aynısını gerçek hayatta birebir yaşadığım oluyor.
Evet oldu bir kaç defa . Kayınpederin ölümünü görmüştüm bir yıl sonra vefat etti.
Ben değilde halam rahmetli dedemi görmüş ismimin konulması ise ona vesile oldu
Cikti. ailemden birini kaybedecegim zaman ruyamda gorurum…
hayır yaşamadım bu durumu..
gerçi görsem de hatırlamıyorum :)
Olmuştur. rüyamda kimi ya da neyi görsem onunla ilgili haberlere denk gelirim
Hatırladığım kadarıyla çıkmadı.
Tersi derler ama uzun zamandır rüyalarımın aynısı çıkıyor.
Eskiden kafeste kuşlarım vardı. Ruyamda oldüklerini gördüm sabah uyandığımda baktım balkonda birsey saldırmış her yer tüy. Bir tanesi ölmüştü
Benim rüyalarım hep çıkar.
Anlatsana neden ben djfkd
Akıllı adamsın vesselam 😈😈😈
😅😅😅
Gördüğüm rüyalar gerçek çıksaydı şu an da yaşayabileceğim bir hayatım yoktu sanırım
sanki böyle yaşamış da hatırlıyormus gibi oluyorum benzeri oldu
eltimin hamile olduğunu gördüm 10 yıldr tedavi oluyor. Hamile oldugunu ögrendim bikaç gun sonra
Bı ara ruzgarda ters dondugumu analımdan yürüyen oenıslerın cıktıgını gordum 3 gün sonra grup yaptk bızım erkeklerle 5 kısı anal yaptı bana
Evet bir kac kere oldu.
Evet bir kaç defa yaşadım bu durumu
Bir kaç defa çıkmıştı.
birkaçkez olmuştu. dedim ben bunu yaşadım.
Genelde bilinçaltı yansımamı görürüm.
Gördügüm her rüya cikar nerdeyse
Hayır çıkmadı keşke bir tanesi çıksaydı..
Hayır...
Tamamen aynısı olmasa da benzer olarak evet
Evet hatta birebir aynı
Bilemiyorum ki çoğunu hatırlamıyorum
Evet daha iki gün oldu
Hayır hiç çıkmadı.
Çıkmıştır hatırlamıyorum sjdj
Hayır nadir rüya görürüm
Rüyalarımi annem yorumlar ve doğru çıkar evet
Evet bire bir olmasada oldu
Genel olarak gördüğüm tüm rüyalar çıkıyor
Çıkıyor genel de.. benim duam da tutar (beddua) 😅