Sizce dostluk nedir, dost dediğin yarı yolda bırakıp gider mi böyle biri tekrar dönse kabul eder misiniz sizinle mücadele etmeyen birine "dostum" der misiniz tekrar?

Dostluk demek kardeşliktir kan bağıdır senin istemediğin şeyi yapmaz sana yakın kalbi olur düşünceleri hayat görüşü hep aynı olur bana göre dostluk artık menfaat olmuş sana sinirlenir seni takmaz senin sevmediğin insanlarla takılır senin istemediğin biriyle olur görüşür
Gitmez. Dostluk demek, kıymet verdiğin insanı yarı yolda bırakmak demek değildir.
Olmayacak birine aşık oldum diye beni bırakıp gitti. Böyle birine dost denir mi? Saygı duyması gerekirken bana yardım etmesi gerekirken çekti gitti. Ayırdı yolunu, nedir bu şimdi?
gitmez tabi ki giderse gerçek dost değil zaten
Hemde aşık oldum diye gitti. Böylesine gerçek dost dermisim? Çok saçma değil mi?
ne aşık oldunuz diye gidilirmi ne saçma sey
onun hoşlandıgına asık oldunuz yoksa
Hayır aksine onun sevmediği birine aşık oldum diye gitti
belki hani arkdaşınız onu tanıyordu sizi üzeceğini falan söylüyordu siz dinlemedinizmi onu
beki arkdasınız onu sizden daha iyi tanyordu ve üzülmmenziz için hani kanka bundan uzak dur diyodur belki
Hayır hiç tanımıyor. Tanımadığı halde sevmiyorum onun dedi. Bitirdi dostluğunu.
hmm ilginç baya
hani gimrsi anlamsız o halde
Evet işte bende bunu anlamıyorum. Benim hayatım sonuçta saygı duyması gerekirken çekip gitti. Sen olsan böyle birini dönse kabul eder misin?
hayır çünkü özel hayatıma saygı dumadı neden onu affediyim
sağol eig için bacım :)
Dost dediğin sadece gününde değil hersekilde yanında olandır gerçek dost seni bakisinden hareketinden ağzından çıkan en ufak kelimeden anlayandir bir saat laf anlatsan anlamaya dost denmez dost kardeşten ötedir
Cevap
2Cevap
Aynısını bende yasadım boşvermek lazım herkesle konusan insandan hâyır gelmez
Bana dostunu söyle, sana düşmanının kim olduğunu söyleyeyim...
Birakmaz her sekilde yaninda olur eger gercek bir dostsa..
Gitmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?