Annelerin oğullarına almak istedikleri tipten biriyim, kendimi övmek için söylemiyorum. Eski erkek arkadaşlarım evlenilecek kızsın dedi soğudu benden, kaçtılar. Neden?
Cevabın nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılİsinma, sevgi, sana olan hisleri vb. emin degillerse belirttigin aciklamayi yapip ayrilirlar.. bahsettigin yakistirmanin, erkek versiyonuyum.. efendi vb. olmak sahsimiz gibi olmayanlarin gozunde, genelleme yok.. monoton, sıkıcı, saf, içine kapali, sosyal aktivite 0 :) gerici, yobaz, akp'li onyargili vb. dusunce, tahmin vb. bakis acilari oluyor !!!
Ancak, saglam :kisilik, niyet, huy, guven, sadakat durustluk, vefa, sevgi, saygi, anlayis hosgoru, esas dogrulari benimseme ve olurunada buna gore bakma, maneviyata dikkat, esin Allah emaneti olmasinin verdigi deger, bilinc icinde olma, sevip, guvenip, isinip, uyumla yuva kurduysak omur boyu gecinme ve ayrilmama biz vb. insanlarda hat safadadir !!!04 Yorumla
Soran+1 yılMevlana ne demiş; Her şey, neye layıksa ona dönüşür. İnşallah bir gün efendi, dürüst kişilikli vs. olanların karşılarına layık oldukları kişilerin çıkacağına inanıyorum, dediklerinize de katılıyorum, çok doğru
- +1 yıl
Ecmain amin, onceleri hayirli islerde aracilar vardi kisilik ve huyuna gore insan tavsiye ederlerdi. Simdiyse cok nadir.. bu nedenle, ya is, ya arkadas, ya sanal alemde aramak durumundayiz.. cunki, araci yok, is ortamindada dengini bulmak ve hakkinda bilgi toplamak zor. teklif et olumsuz yanit al ve ayni yerde gelde calis. sanaldada on yargili bakis, genel guvensizlik dusuncesi, yakisikli olma onceligiyle teklif edeni degerlendirme yuksek kriterli beklentiler vb. yildiriyor insani.. sonuc yanlizlik oluyor.. heleki erkek.. bayana teklif eden cok real ve sanal yasamda erkekse kosan talep eden vb. hayirlisi hayranim bayanken hoslandigi erkege niyetini acana.. cevab yorumun icin tesekkur ederim :)
Soran+1 yılrica ederim, güzel düşünceleriniz için sağolun
- +1 yıl
Aynen :).
En İyi Cevaplar
+1 yılCevabı arkadaşların kendileri vermişler zaten, Sen eğlenilecek öpüşüp koklaşılacak kız değilsin, Evlenilecek kızzın demişler. Onların isteği evlenmek değil öpüşüp koklaşmak olduğu için senden uzak durmuşlar. Gerçekten evlenmek niyetinde olan kişiler senden kaçmayacaktır. Sevgiyle kalınız.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, sağolun. Bu kadar yorumdan ben d bu sonuca vardım, sizin düşündüğünüz gibi düşünüyorum artık
- +1 yıl
rica ederim, allah temiz kalpli iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın.
Soran+1 yılAmin inşallah, cümlemizi
+1 yılDemek istenislerki sen Evlenilecek kizsin ama ben evlenecek erkek değilim. Yanlis kişilerle olmuşsun demek ki. Ne bileyim isi gücü olmayan düzenini oturtmamis bir erkek kolay kolay evlenmeyi düşünmüyor. Düşünenin de önünde binkac sene oluyr en az. Dusunenlerin çoğu bu sure içinde sevgilisiyle az çok cinsel bisey yasiyor. Sende öyle bir durum yok sa bir kaç sene beklemek istememişlerdir. Eğer durun buysa hayirlisi bile olmuş. Kafani takma.
02 Yorumla
Soran+1 yılkaybeden onlar oldu, ileride pişman olurlar mı peki?
- +1 yıl
Benimki olmuştu ama döndüğünde çok geç kalmisti :)
+1 yılErkekler eğlendikleri kızla evlenmek ister ama o kızlar eğlenceyi evlenmekten daha önce görür bu yüzden evlenmek istemez, erkeklerde el mahkum ev kızlarına kalırlar.
Aksini idda eden erkeğin hayatında hiç kız olmamıştır, aksini idda eden kız dışarı hiç çıkmamıştır.01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
50Cevap
+1 yılBelkide onlar eğlenilecek kız arıyolardı ondan, sıkma canını boşver. Fakat insanların kaderi galiba bu :) Mesela bende ciddi düşünebileceğim birileriyle tanışmak istiyorum fakat bulamıyorum. Aynı şekilde ciddi düşünen kişiler de alaycı kişilerle ilişki kuruyor nedense...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha basit kız yarıyor bunlara, hepsi laf yapıyor yok şöyle olsun böyle olsun hanım hanımcık olsun, evlenilcek kız olsun. Ama kendileri daha evliliğe hazır olmayınca çocuk kafalılar bırakıyor gül gibi kızı, daha rahat basit laylaylom kız arıyorlar. Hepsi aynı ya.
00 Yorumla
+1 yılSon zamanlarda kaşarlara yakışan davranışlarda bulundunuzmu?
belki bu yüzdende soğmus olabilrler bide bu yönden bak kaşarlara pek değer verilmez değeri haketmezler gerçi neyse konumuz kasarlar değil öyle bir durum oldumu?01 Yorumla
Soran+1 yılkendilerine değil de daha iyilerine layık olduğum için olabilir
evlenilecek erkeğinde , kadının da sanırım insanların gözünde değeri olsa da işe yaradıkları bir zaman var... yani istediğin kadar iyi biri ol ileride senle evlenilir ama şimdi hayatımı yaşamam lazım havasını görüyorum insanlarda yani üzülme
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. B. k var o yüzden soğuyorlar. İyilik yaramıyor hiç bir insana. Kötü olacaksın, hayatını mahvedeceksin öyle değerli oluyorsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru, ben umursanmadığım için yol verdim, şimdi de dikkat çekmeye çalışıyorlar
Onların şerefsizliği sakın kendini değiştirme. Bende bir kızla evlencektim sözlüydük şuanda ayrılıyoruz. Benim hatam olduğunu düşünüyorum. Bende çok çaresizim. Sadece şunu diyebilirim, bende bir erkeğim ama erkekler için üzme kendini. Mesela o hiç üzmüyo kendini. Çocuklar gibi ağlıyorum günlerdir yalvarıyorum ölmekle kalmak arasında gidip geliyorum ama üzülmüyo
00 Yorumla
+1 yılKendinde arama eksikliği
Onlar belki cesaret edememiştir bide böyle düşün13 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum genelde hep böyle oluyor, neden cesaret edemediler peki?
- +1 yıl
Ciddi bir ilişkinin sorumluluğu onlara ağır gelmiş olabilir
Soran+1 yılanladım, sağolun
bekle kismetin gelir seni bulur evllilik bu kadar basit değil hersey hayal etigimiz gibi olmuyo bazen :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet canım öyle
+1 yılAyrılmanızın nedeni bu değildir çünkü erkeklerin hiçbiri "eğlenilecek" bir kızla ciddi düşünmez.
02 Yorumla
Soran+1 yıleğlenilecek bir kızla derken? benimle eğlenemediler ki, hep mesafeli oldular
- +1 yıl
Ben seni kötülemiyorum ki zaten sen kendin söyledin eğlenilecek değil evlenilecek bir kız olduğunu. İkisini birbirinden ayırmak lazım. Ayrıca yukarıda yorum yapan arkadaşımı kınıyorum. Erkek olmasına rağmen evlenilecek kızlar acizdir demiş. Herhalde evleneceği kişinin ilk önce başkalarının elinden geçmesini istiyor.
Sen çok güzel ev işi yemek vs. yapan çok çevresi olmayan sosyal hayatı sıfır olan bütün ilişkileri ailesi üzerine kurulu olan biriysen ondan kaçıyorlardır bence
05 Yorumla
Soran+1 yılböyle biriyle olmak varken neden kaçıyorlar peki?
Soran+1 yıliyi de benim hayatım ev işi yapmak, yemek yapmak, bütün hayatım ailemden ibaret değil ki, zaten bütün gün iş yerindeyim, ayrıca yüksek lisansımı da tamamlıyorum, derdim bana destek olmayan birini bulmak değil, ben kendi sorumluluklarımın farkındayım
Soran+1 yılteşekkürler
Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Belkş hepsi eğlencededir
Belki zamani geldiginde eglencenin sonu o zaman gelirler ama iş işten geçmiş olur
Evlenilecek kızdan kastın neler bir de?04 Yorumla
Soran+1 yılelli yüzü düzgün, efendi, kendini bilen, eğlencelik olmayan, gönül eğlendirilecek tip olmayan kızlar evlenmelik kızlar
Soran+1 yılçok güzel ifade etmişsin, durum tam da bundan ibaret artık öylelerine göre
Mumla aranan bir kız sonucuna varman eski erkek arkadaş yüzdeni düşündürüyor doğrusu. Bir çelişki var...
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 kişiyle konuştum, sevgilim değillerdi, onlar da böyle çıktı işte
+1 yılanlaşamadığınız noktalar vardır bende evlenmek istiyorum ama kafamın yatmadığı uyuşmadığımız noktalar oluyor uzatmadan ayrılıyoruz
19 Yorumla
Soran+1 yılgayet iyi anlaşıyorduk, birbirimizi çok seviyorduk, demek ki yalanmış herşey.. sağolun yorum için
- +1 yıl
belkide evlenmeye hazır değildir bilinmez
Soran+1 yılo zaman evlenilecek kız diyolarsa evlenme niyetiyle yola çıkmayacaklar, kendilerine eğlenilecek kız bulsunlar kendilerine göre
- +1 yıl
işte o yüzden seni bırakıp gidiyorlar ya sen eğlenilecek kız olmadığın için seni bırakıp gidiyorlar :)
Soran+1 yılöyle... demek ki evlenilecek erkek de kalmamış ortada, çoğu evlenilecek kızsın diyor, kaçıyor
- +1 yıl
ben evlenmek istiyorum ama evlenecek kız bulamıyorum o nasıl olacak :)
Soran+1 yılevlenme niyeti olan erkeklere denk gelmiyor evlenilecek kızlar demek ki dünyanın işi tersine
- +1 yıl
madem öyle sende evlenmek istiyorsun bende evlenmek istiyorum gel bir deniyelim o zaman başka söz bırakmadın :D
- +1 yıl
böyle diyincede ses soluk kesiliyor :D
+1 yılDemek ki amaçları evlenmek değilmiş.. Haline şükret kurtulmuşsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılbir de bunların anneleri evlenmeleri için kız buluyormuş, baskı yapıyormuş, böyle karaktersizler nasıl evlenebilir ki?
- +1 yıl
Ne evliler var öyle sen bir bilsen..
Soran+1 yılhaklısın, yakışıklı erkeğin derdi çok olur, ben korkuyorum şahsen çok yakışıklı erkeklerden, o yüzden aşırı yakışıklı olmasına gerek yok
20li yaslarda bir erkek ilk once sexi dusunur bakireysen eger kacmalari normal
02 Yorumla
Soran+1 yılkendi yaşıtlarım hep böyle yaptı, dediklerin doğru
çünkü siz kızlara hiç güven kalmadı sebebi belli. hepiniz biliyorsunuz.
011 Yorumla
Soran+1 yılbeş parmağın beşi bir değil, herkes aynı olacak diye bir kaide yok, yanlış düşünüyorsunuz bence
Soran+1 yılolabilir.. ben de erkekler hakkında öyle düşünmeye başladığım zamanlar er ya da geç karşıma sevgimi hak eden, bana layık biri çıkacak diye düşünüyorum
- +1 yıl
ama ben düşünmüyorum umudu kestim hiç bir kız bugüne kadar bana bakmadıysa beni istemediyse daha da kötüsü durduk yere nefret ettiyse ve beni dış görünüşüm yüzünden düşman olarak gördülerse asla ve asla ne arkadaş bulabilirim ne sevgili buabilirim ya da evlenebilirim. hiç birisi. sizin bu aşırı şekilciğiniz yüzünden artık hiç birine güvenim kalmadı. Allah hepinizin belasını versin.
Soran+1 yılben bu zamana kadar kimseyle çıkmadım sadece 2 kişiyle konuştum, onlar da değmezmiş gelecek düşünmeye, peki kızlar nasıl erkeklerle çıkıyormuş?
- +1 yıl
3'e ayrılır.
1- Tip ve yakışıklılık (en az kıvanç tatlıtuğ kadar olmak zorunda)
2- Üçgen vücut
3- 1.80 - 2m arası boy
extra olarakta piç ve serserilik. bir erkekte bunlar olmazsa kız bulması arkadaş olması ve evlenmesi son derece imkansız. öyle olmayan erkek doğuştan umudu kesmeli ve nefret dolu biri olmalı aynı benim gibi.
Soran+1 yılbela okuma, bir gün o okuduğun bela döner dolaşır seni bulur
+1 yılHaber alabiliryor musun eskilerden? Belki evlenmislerdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenen falan yok
erkek arkadaşın evliliği daha düşünmüyordur gönül eğlendirmek istiyordur belkide?
04 Yorumla
Soran+1 yılişte o yüzden yol verdim gitti
Soran+1 yılbu zamana kadar 2 kişiyle konuştum, onların istediği gibi bir kız değilim, evlenilecek kızsın dedi kaçtılar, çok şükür işim var mesleğim var, akademik kariyerimi de tamamlıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnu diyip yok oluyosalar evliliği değil sevişmeyi düşünüyorlar 😪 boşver
04 Yorumla
Soran+1 yılhiç öyle tip de yoktu ama insan yanılıyor işte, doğru söylüyorsun
- +1 yıl
Tiple alakalı değil güzelim. Bunlar insaflıymış. Bu tipler persembe sevişir cuma namazına giderler..
Soran+1 yılhayırlıymış o zaman böyleleriyle olamamak... her haltı yiyip karşıma çıkmasınlar mümkünse
- +1 yıl
Tamamda benmi gönderiyorum sana onları 😪
Seni kızıma alıcam diyen teyzelerde ortada yok takma kafana hepsi yalancı..
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) maalesef öyleler
Gizli Üye(36-45)+1 yılonların niyeti evlenmek değil eğlenmektir de onlar. yeterince eğlendiklerinde yine senin kapını çalıcaklar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenilecek kızsın deyip seni kullanmaya bakmışlar kullanamayıncada soğumuşlardır istediklerini alamayınca yani
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum
Bu kadar mütevazi birisi gerçekten tam evlenilecek kişisin
02 Yorumla
Soran+1 yılpardon? ne demek istiyorsun
evlencek yaşta değillerdir yaş aralığın tiyoyu verdi
02 Yorumla
Soran+1 yılgününü gün etsinler bakalım, suç bende çolukla çocukla uğraşmışım
demek ki evlenilecek değil eğlenilecek kız istiyorlarmış.
02 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki öyle, teşekkürler cevabınıza
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski erkek arkadaslarin demek. Senin kocan disinda baska bir erkekle munasebetin olmussa sen zaten evlenilecek kiz degilsin. Bu gecmiste dahi olsa boyledir. Sana evlenilecek kizsin diyenlerin aklina tukureyim. Ha diceksin ki ben cinsellik yasamadim falan hic onemli degil bir erkekle muhabbetin olmussa duygularin kirlenmistir. Ama korkma her kes benim gibi takmaz boyle seyleri. Mezhebi genis zibil gibi adam var. Bulursun bir keriz. Kolay gelsin
02 Yorumla
Soran+1 yılüslununa dikkat et, senin gibi geri kafalılar yüzünden toplum bu hale, iki kişiyle konuştum ikisi de böyle çıktı, demek ki senin gibi geri kafalı bir zihniyetmiş, ben de senin gibilerin düşüncelerine tüküreyim, hadi bas gir, yorum yapma böyle şeylere!!!
Cevap sahibi+1 yılAlla alla sen git elin adamlariyla konus sonra donup de ki ben evlenilecek kizim. Nah oylesin sen anca kendini ve kendin gibi bir salagi kandirirsin. ben kafamdan memnunum en azindan yanlis nedir dogru nedir biliyorum. Benim gibiler insanlarin hatalarini gormemezlikten gelmedigi icin senin gibi cagdas modern mezhebi genisler tarafindan pek begenilmez. sorun yok abisi
+1 yılharkes yalnızlığa mahkumdur benim gibi bence sende yalnız kal :
00 Yorumla
+1 yılyanlış anlamada vermesi gerekilenleri vermesi gereken saatten önce verdiysen genelde öyle olur
01 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalamayın, soruyu nasıl bir anlayışla okudunuz
+1 yıl:) demekki evlilik düşünmüyorlardı yatmak istiyorlardı senle
02 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki öyle, insanların kalbini bilemeyiz sonuçta
- +1 yıl
herkesin düşüncesi farklı maalesef... o yüzden güven çok önemli çoook
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor ve ulasilmaz olman onların gözünü korkuttu bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılbelki de öyle, teşekkürler düşünceniz için
Cevap sahibi+1 yılSizin gibileri nerden bulabilirim :) evlenmeyi düşünüyorum da :))
+1 yıldemekı evlenılecek kız degılsın
04 Yorumla
Soran+1 yılnereden anladın, bu sonuca vardın?
- +1 yıl
evlenılmeyecek kız demek ilakı uc noktalarda her seyı yasayan biri demek degıl bazen cok terbıyelı ama bir o kadarda huysuz kıskanç tepeden bakan herşeye hayır dıyen kızlarda evlenılmeyecek kız tıpi olabılıyor erkekler için suçu kendınde ara bence
Soran+1 yıldediğin gibi cins biri değilim ama yine de yorum için teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
demekki yatıp sepetlenecek türden değilmişsin işte
00 Yorumlaewlenmek istemiolar demekki
01 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki öyle, düşüncen için teşekkürler
+1 yılArtık eğlenilecek olarak gördüklerinden ötürü.
01 Yorumla
Soran+1 yılonlarla bir şey yaşamadım ki, sadece konuştum
+1 yılyaş ilerleyince öyle oluyo canım
03 Yorumla
Soran+1 yılyaş ilerlemiyor ki 20li yaşlardayız
- +1 yıl
olsun. ben çocukken seni oğluma alıcam diyenler nerde haneyy? :D
Soran+1 yıl:) eskidenmiş demek ki
kaç tane oldu arkadaşın böyle?
02 Yorumla
Soran+1 yıl2'si de böyleydi, zaten 2 kişiyle konuştum
+1 yılbilmem.. bilmek için tanımak ve görüşmek lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet, haklısın
- +1 yıl
dmi ama.
+1 yılben hala burdayım gel evlenelim :)
00 Yorumla
+1 yılHiçbiri seni sevmemis dostum
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılEvlenesi yokmus demekki :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsaol
- +1 yıl
Rexa ederim evlenilecek kiz...
+1 yılkendisi evlenmek istemiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ben de bu kanıya vardım
- +1 yıl
aklıma gelen başka bir şey olmadı zaten
+1 yılDemek ki çok düzgünmüşsün :)
02 Yorumla
Soran+1 yılonlar gibi yamuk olmadığım için Allah'a her gün şükrediyorum zaten
- +1 yıl
Sen düzgün olduğun için evde kalırsan merak etme ben alırım seni :)
+1 yılSenı tanımadan bunu tam olarak bilemeyiz
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
- Kişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılIstediler vermedin sonra gittiler panpa
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol aynen
Erkekler güzel yalan söylüyorlar dimi? (=
01 Yorumla
Soran+1 yılevet, oskara aday gösterilir böyleleri bu performansla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü bu tip kızlar acizdir...
08 Yorumla
Soran+1 yılneden peki? evlenilecek kız oldukları için mi
Cevap sahibi+1 yılAynen kocaman hayatından tek beklentisi bir koca
Soran+1 yıltabii ki de hayır, özel bir şirkette çalışıyorum, aynı zamanda eğitimimi tamamlıyorum, yani boş boş koca bekleyen kızlardan değilim, sadece nedenini merak etmiştim
Cevap sahibi+1 yılO halde neden evlenmeyi düşünüyosun ki
Soran+1 yılbilmiyorum, herşey yaşında güzel olduğu içindir belki, bir aile kurmak çok güzel birşey olsa gerek
Cevap sahibi+1 yılİlginç halbuki aile kurmak bir çok sorumluluğu beraberinde getirir..
Her neyse 20 li yaşlarda evlenip ülkemizin insan kalitesini düşürmeyin lütfen, herkeze sesleniyorum kalitesiz tohumlarınızı ülkeye saçmayın...
28 den sonra yapın ne yapıyosanız...
Soran+1 yılsen çok mu kalitelisin peki? ailene bir sor
Cevap sahibi+1 yılBabam 35 yaşında iken ben olmuşum...
abazalıktan ölüyor millet
00 Yorumla
+1 yılHepsini yaktim ben onlarin :D
00 Yorumla
+1 yılDemek değilmişsin boşuna kendini övme o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibiler yüzünden toplum bu halde
- +1 yıl
Ben değil başkası bırakmış seni ve galiba zoruna gitmiş seni bırakması kendini beğenmiş. Zaten Türkiyeyi ben bozdum desene
Gizli Üye(30-35)+1 yılne evlenme meraklısısnz
01 Yorumla
Soran+1 yılöyleyiz :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek kolay mı kac bilezik istedin acaba?
01 Yorumla
Soran+1 yılne bileziği? insan olmalarını istedim, onu da yapamadılar
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemek ki seni kullandılar çöpe attılar
02 Yorumla
Soran+1 yılkonuştuk sadece mesafeli bir şekilde, sevgili değildik, nasıl kullanıyorlar?
Cevap sahibi+1 yılsen daha iyi bilirsinn
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü erkekler eğlenmek ister.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılalçak topuk giymişsindir ondan
00 Yorumla
+1 yılHayat boyle bisey
00 Yorumla
+1 yılhep öyledir bu işler
00 Yorumla
+1 yıl-'Bilmiyorum'-
01 Yorumla
Soran+1 yılok..
+1 yılhepsi evlendi :)
00 Yorumlatanışabilirmiyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİş işten geçmiş.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Cevap sahibi+1 yılGeçtiği için
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Evlenilecek kızsın sen diyen erkeklerin hepsi bir bir yok oldu, ne iş anlamadım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler