Sen sana göre şeytan mısın, melek misin neden? Görseler aldanmayın cinsiyet olarak kadın melek erkek şeytan ama aslında tam tersi olduğu da oluyor... Sen melek misin, şeytan mı?
Şeytan benden daha güçlü değil; demek istediğim insan şeytanı bile sollar.. Ben şeytanım diyenleri zayıf görüyorum , kendi gücünün farkında değil 😏 Kendim için adamına göre melek adamına göre kötü insan olurum. Herkes hakkettiği ile karşılanır ve uğurlanır. Aslında herkes diğer bir kişideki yansımadır.
Şeytanım. Ben sanat ve bilimim. Ben gün ve geceyim. Ben koruyucu ve baştan çıkarmayım. Kalbinin atmasını sağlayan kişiyim. Size aşktan bahsettim ama sadece baştan çıkarma gördünüz. Size güzelliği gösterdim ve güzellik artık tek saplantınız oldu. Sadece hayatınıza bir anlam vermek istedim. Onlara karşı koyarak sizin için itaat etmedim. Ve ceza olarak beni böyle çağırdınız; "şeytan". Kimin aklına gelirdi ki? İblisin kederi.. Hayır, değilim size inandırılan o kişi.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hem meleğim hemde şeytan. Daha doğrusu canımı sıkan olduğu zaman kara melek oluveriyorum. Çünkü iyi olmanın bir anlamı olmuyor bazen şeytan olmak gerekiyor.
Bakış açısına göre değişir. Dinen bir şeytanım sanirim , ama sosyal olarak daha çok melegimdir. İnsanlara karşı nazik ve yardımsever biriyim. Ama her türlü günah var bende 😂
Günahları olan biri melek olabilir mi.. Ben bazen iyi bi insan olmaya gayret ediyorum bazen elimde olmadan kötü bi insanda olabiliyorum.. Bu durumda ne melek ne de şeytanım..
Yere zamana duruma göre değişir genellikle iyi niyetli olmaya çalısıyorum kimsenin hakkına girmemeye çalışıyorum ama bazen tabiki de şeytanlıklar geçiyor aklımdan uygulamaya koymasam da
Genelde cok masum gorundugumu soylerler. Ama tabiki her insan gibi iyilik de kotuluk de mevcut icimde. Onemli olan hangisini one cikardigim. O yuzde tam zamanli melek part time seytan diyelim djskmxmx
Ah üzgünüm takipçi isteği çok fazla, açarsam otomatik kabul olur diye açmak istemiyorum
Bir gün ölmek için, her gün yaşıyoruz...
Bunu mu istiyorsun bana gel, yaşantından kastın nedir? Seni buralara çeken şey nedir. Boş ver çok da önemli değil Önemli olduğunu mu düşünüyorsun Yo hayır hayır önemli değil.