Evet üniversitede bir tane kız arkadaşım vardı, sınıfta herkesin at gibi kız dediği bir kızdı. Kız bana son ana kadar o kadar ima etti, ailesiyle tanıştırdı falan ben ise her defasında mallığa yattım anlamamazlıktan geldim en sonunda başka biriyle evlendi. Belki de onla evlenseydim bambaşka bir hayatım olcaktı hala aklımdan çıkmıyor bu
Geçmişte canımı acıtan hatalarım oldu ve etkisinden uzun süre çıkamadım ama çok şükür onları atlattım ve geçmişte kaldılar. Sadece ufak tefek vicdan azaplarım var geriye onlar kaldı benimle, zamanla telafi ede ede onların da bir gün beni huzura kavuşturacağını düşunüyorum. Ben aslında gelecek hakkında daha endişeliyim. Geçmişten çok beni düşündüren, korkutan ve sinir eden bir şey varsa o da gelecek. Çünkü geçmiş artık bitti gitti ama geleceğin o bilinmezliği insanı daha çok uğraştırıyor.
Var, evet. Maziye gömemediğim gibi an'ı da yaşamama engel olan şeyler. Hafızam silinsin, iyi/kötü her şey sıfırlansın çok isterdim. Her şeye yeniden başlama fikri oldukça cazip geliyor.
Her insanın olduğu gibi maalesef benimde var. İnsan asla tamamen unuttum diyemiyorum. Yine ara sıra aklımıza geliyor. Geldi geçti önümüze bakıp kendimizi ve herkesi affedip hayatımıza devam etmeliyiz.