Maalesef şu ahir zamanda güç birçok insanı bozar. 4 yıllık bir siyasi geçmişe sahibim. Ne insanlar gördüm makam sahibi olup değişen, ne insanlar gördüm parayı görünce dostlarını unutan. Hani empati kurdum, bir makam için para için değer mi dost kaybetmek? Bence değmez. Bir insanı tanımak için ona makam ve para verin, işte o zaman o kişinin gerçek kişiliğini göreceksiniz. Bir gün bir arkadaşımla bir ihaleye ortak girdik. Kendisinin ne kadar delikanlı olduğunu lise zamanlarında bilirdim ve ona güvenip binlerce liralık ihaleyi aldık. İhalede işler sonradan ters gidince kar etmeyi bırakmayı düşünüp zararı minimuma indirmek istediğimi söyledim. Yanımda tamam dedi anca beraber kanca beraber dedi bir iki saat sonra telefonum çaldı. Alo? Efendim? Valla kardeşim benim babam hoşnutsuz falan da filan. Neyse dedim kardeşim sen ihaleden çekil zarar edersem ben ederim dedim. Sonrasında ne oldu bilir misiniz? O bir dost kaybetti ben ise 5 10 bin lira kadar. Vallahi ben senden daha zenginim. Ben dost kaybetmedim, sen kaybettin. Benim senden daha çok dostum var, daha çok zenginim. Belki lüks arabaya binmiyorum, belki güç sahibi değilim ama benim arkamda beni satmayacak, yarı yolda bırakmayacak dostlarım var. Bu da gerçek bir anımdır, kişilere aldanmayın bu zamanda birlikte girdiğiniz işte bile böyle kaçan insanlar var.
Güç her insanı bence bozmaz. Gücü her insan kötü bir niyetle kullanmak istemez. Bunu kendi ve insanlık adına iyi şeyler için kullananlar var. Tabi biz hep bunu kötü yönde kullananları görünce böyle düşünüyoruz.
Güç kadar güzel birseymi var Düşenin elinde tutar kurtarıcı gibi içi rahat uyur yüzü olur insan içine çıkmaya araya bilir akrabalarını doyası evi güzel temiz buyurun gelin diye bilir Güçsüz olunca insanlarda kaçar kendine faydası yokki yüzü olsun