Beceriksizlik konusunda bir şirketim olsa vergi rekoru kırar. Öyle beceriksiz bir insanım. Bunun başında el işleri geliyor. Güzel yazı yazmak, el işi, yemek yapmak ve al becerisi gerektiren hiçbir işe yatkınlığım yok. Bu konuda bir markayım.
Elimden her is gelir. cok ciddiyim ovunmek icin demiyorum neye el atsam basariyla tamamlarim ama.. ama spor dallarinda benden beceriksizi yoktur. severekte yapsam yok voleybolmus basketbolmus hatta en ufak sinav mekik gibi fiziksel aktivitelerde cok beceriksizim. oyle narin bir insan degilim ama kosusum bile tin tin görünüyor:')
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Var elbette. Mesala çok güzel yazımın olmasını isterdim. Yazım yine güzel ama inci gibi değil 😬😬 Bide hamur açmada fazla becerikli değilim. Hamur açılmasına açılıyor ama tam yuvarlak değil ovel oluyor 🤦♀️🤦♀️😂
Bir kız uğruna hemcinsimi satamam. Bu konuda beceriksizim. Matematik konusunda para ile alakası yoksa beceriksizim. Diğer kötü veya iyi olan konularda az çok becerikliyim.
İnsan satmak bunu hiç başaramadım ama çoğu kendini beşparaya sattı ben biraz daha yüksek fiyat almıştım keşke satıp parasını onlara verseydim üzülmez sevinirlermiş bunuda anlamış oldum
Samimi olduğum kim olursa olsun Gülüşlerimi kimseden saklayamiyorum. Herkeze karşı çok mutlu görünüyorum gülücükler saçan biriyim. Bu benim beceriksizliğim
Çok güzel yazı yazamıyorum aşırı kötü değil ama iyi de değil Kıyamıyorum kimseye fazla merhametliyim Çok iyi konuşmacıyımdır ama sinirlenince veya duygusal olunca kastettiğim şeyi yanlış kelime kullanarak batırıyorum.