Birkaç ay önce. Tamamlanmış gibi hissettim ancak tamamlanamadığım gerçeğiyle yüzleşmem çok uzun sürmedi. Hisler de yanıltıyormuş. Her hissin büyüsüne iyice emin olmadan kapılmamak gerekiyormuş.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
2 yıldır sevdiceğimi göremiyorum onsuz cok yarımım hiç mutlu olamıyor yeni bir kıyafet bile almak anlamsız geliyor o görmeyecekse ne önemi var diyorum. En son 2 yıl önce tamamlanmış hissettim.
Amin teşekkür ederim. şu an ev bomboş geliyor. Birkaç güne anca alışırım. Terslik yaa bide senelerdir grip olmam annemler bendeyken berbat grip oldum 😬😬🤦♀️😂
Valla donum yoktu şaka degıl hepsı yırtıktı A101 den boxer aldım 3 lü yemın edıuorum ınsan olduğumu hıssettım oh be ısıttı ıcımızı ne o öyle yırtık pırtık rüzgar esse hasta oluyordum
Bunu tamamlayan lar varsa iki doğru yâda iki yanlış kalbin bir araya getirenler dir %10 ihtimal ve o yüzde onun bu soruyu okuması ve cevaplaması %0,50 sadece bir görüş 😏
Şu aralar değil ama 2007 yılında hissetmiştim, bu bence dönemsel farklılıklar gösterebilir. Çook derin konu bu böyle bir büyüğe (min 70lik) danışılmadan konuşulmaması gereken konular listesine yazılmalı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bi kaç gün önce biriyle iki insan tek vücut olmuştuk o zaman tamamlanmış hissetmiştim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
1 yıldan fazladır sol yanımdaki boşluğu hissediyorum
Sanırım üniversite mezuniyetinde hissettim. ama sonra diplomanın da bir işe yaramadığını bölümümden iş bulamayıp mağazada çalışmaya başlayınca anladım. Yani yine yanılmışım