Siz konuşurken karşınızda olan kişi sakızı şişirip patlatsa ne hissedersiniz? Sinir bozucu bir durum değil mi bu? Yoksa ben mi her şeye gerilecek yer arıyorum. Kışkırtmak için birebir.. 🦁
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Ben konuşurken gevrek gevrek yüzüme yüzüme doğru balon yapıp patlatır durursa biri eğe anlattığım konu ciddi değilse gülerim. Biraz bekleyip kibarca kes şunu derim. Ama konu ciddi ise ve bu şekilde beni dinliyorsa ortamı terk ederim. Ciddiye alınmayan biri olmak en rahatsız olduğum şeydir. Saygısızlık zaten o şekilde sakız çiğnemek. İnsan insanı ciddiye alır konuşulduğu zaman o sakız çıkarılır atılır.
Eylül gibi vatandaşın biri geldi çocuğuyla kızında da onda da sakız var cakkıdı cakkıdı çiğniyor. İşlem yapıyorum lakayıt lakayıt konuşup çiğnemeye devam ediyor. Kızı daha fena pat şişirip şişirip patlatıyor. Kalabalık oluyor çocuk dışarı çıksın dedim en sonunda ama nafile kız da kadın da aynı şekilde çiğnemeye devam.. en son ya dedim sakız çiğnenmesi dikkatimi dağıtıyor, haddinden fazla rhatsız ediyor beni lütfen çocuğu çıkarır mısınız? Kadın sanki kendisinde sakız yok gibi ay işte bir türlü söz dinlemiyor, içeri gelip duruyor dedi🤦♀️ O sakızı alıp saçına yapıştırmamak için kendimi zor tuttum. Dolayısıyla olurum😅
Arkadaşlarım çevrem herkes beni çok iyi tanır asla sakız çignemezler asla havuç salatalık gibi şeyler yemezler çıkan sesten acayip sinir olurum yanımda buna kimse cesaret edemez
Şimdi şöyle bir sahne canlandır. Birisi ile karşılıklı sohbet ediyorsun, bir şeyler anlatıyorsun. Karşında ki kişi de cakkıdı cakkıdı sakızı çiğneyip yüzüne doğru şişirip patlatıyor. Sana göre bu rahatsız edici değil o zaman.
Otobüsü durdurup erken indiğim bile oldu. Şapurtatarak yemek yiyen ve sakız çiğneyen insanlarla beni hiç bir güç bir arada tutamaz yoksa ben kendimi tutamam
Aşırı sinir oluyorum ya tüylerim kalkıyo yanımda sakız çiğnendiğinde. O vıç vıç sese tahammülüm yokken bide karşımda patlatırsa olay çıkar, sövmek istemiyorum şimdi
Ayy sinir basar bana. Bu duruma maruz kaldım gittim oradan. Lakaytlik
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Genelde ilgisiz olduğum kişilerin yanında sakız çineme telefona bakma gibi hareketler yaparım. Karlımdakş kişi bunları yapıyosa onla pek iletişim kurmam. Tabi insan gibi çineyenlere lafım yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kardeşim öyle ağzını şapır şapır yapa yapa çiğniyo gıcık ediyo ama bende öyle cignerim tat alıyorum biri yanımda yapınca sinir olurum
Karşındaki kişiye göre değişir bence bu sevdiğin bir insanin yapmasıyla gıcık oldugun ve gıcıklıgina olması arasında çok büyük fark var. Sempatik bulduğun insanda itici gelmez hiç bir şey
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet cık rahatsız edici özellikle ses çıkarıyorlarsa
Rahatsız derken sevmiyorum ama herkese saygı duyarım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendim sakız çiğnemeyi hiç sevmem dişlerim bir kötü oluyo karsımdaki kişinin de sakız çiğmesine uyuz oluyorum ağzına bir tane çarpasım gelıyor o yuzden o kişilerden uzak duruyorum