Yanında kendiniz olduğunuz kasıntıya girmediğiniz gibi gibi zamanlarda kişinin iyi geldiğini anlayabiliriz. Peki siz nasıl anlarsınız?

Bı sorunum olduğunda beni dinleyecegini ve yanımda olacağını bildiğim biriyse bunu hissediyorsam , yanında sacmalamaktan korkmayip rahatça konuşuyorsam rahatça gulebiliyorsam bana iyi geliyordur. Ki herhangi bişi olduğunda ilk koşup ona anlatmak istiyorsam kesin iyi gelen biridir
Empati koyup beni kendinin yerine koyabiliyorsa, iyi ve kötü günde yanımda durabiliyorsa anlayışlı ve şefkatli biriyse eğer o kişinin bana iyi geldiğini anlarım.
Cevap
3Cevap
Bana kendimi iyi hissettiriyorsa ve huzurlu hissediyorsam bana iyi geldiği anlarım.
Beni yormuyor olmasından anlarım. Ne olursa olsun yanımda olmasından, bana olduğum gibi davrandığımda hiçbir an ardını dönmemesinden anlarım.
Konuşurken kendimi iyi hissediyorsam eğer ve beni doğru bildiğim yanlıştan döndürüyorsa bana iyi geliyor demektir
Her şeye rağmen gülümsetiyorsa kalbime iyi geliyorsa ve anlıyorsa beni önemli olan o.
Egomu tatmin ediyorsa iyi geliyordur zaten sonu kötü bitecek ama biz anı yaşayalım..
Yanında ailemmiş, evimmiş gibi hesapsız olabiliyorsam, huzurlu isem bana iyi geldiğini anlarım.
Sürekli ağlamamdan
Huzursuz hissetmemden
Kırgın olmamdan
Yanında çok rahat huzurlu mutlu ve güvende hissediyorsam..
Benim duygularıma, görüşlerime ve en önemlisi bana saygı göstererek beni sevdiğini belli ediyorsa o kişi bana iyi geliyordur...
Samimiyetini hissettirmesi lazım. Bazen anlamıyorum ama hissettirenler oluyor işte öyle arada.
Onunla konuşurken heyecanla bekliyorsam
Kendim olabiliyorsam ve rahatsam iyi geliyordur
Allah'tan başka kimse bana iyi gelmiyor
İstemsizce gülüyorsam
İçten samimi sıcak konuşmasıyla
Samimiyet varsa
Huzurundan
Kendim olabiliyorsam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?