#smellsmoke

Bazen öyle bir an geliyor ki , yaptığın şeyin hata olduğunu herkes sana söylerken sen bile bile o hatanın üzerine gidiyorsun ve yapıyorsun, ve evet hata, ve evet bunu herkes görüyor ama sen görmüyorsun, görsen de bile bile devam ediyorsun, yaşamadan, boyunun ölçüsünü almadan vazgeçmiyorsun, taaa ki anlayana kadar, hayatımda o kadar çok hata ve pişmanlık var ki bu yaşıma kadar , o kadar çok aldığım ders, öğrendiğim durum ve pişmanlıklar , ama yine olsa yine yapardım bir çoğunu hiç düşünmeden.
Şimdiye kadar kötü bişey yapmadım. Tek bir hayatım var onu iyi bir şekilde yaşamaya çalışıyorum imkanların doğrultusunda. Bir çok şey de yaptım. Pişman olacağım kararların yok geçmişimde. İlişkilerim, yaşayışları hepsi güzeldi. Yine olsun yine yaparım.
Bazı şeyleri yine olsa yine yaparım.
Bazı şeylerden pişmanım.
Yaptığım hiç bir şeyden pişman olmadım, ders çıkartırım o başka...
Teşekkür ederim kuzum.😌💕😘
Cevap
39Cevap
Hata güzelse devam ediyorum benPişman olduğum hatalar var amaOlmadıklarım açık ara öndeHerkes hakettiği gibi yaşıyor aslında
Hatalardan haz etmem bir kere olur ikincisi olmamalı
Merhaba
İkisi arasında gidip geliyorum ben.
Selam gadası 🙃
Pişmanlık duymak demeyelim de hatalardan birşeyler öğreniyoruz diyelim. Diğer türlü pişman olmak derin kedere düşmek gibi birşeydir.
Pişmanlık duymuyorum ama bir daha tekrarı olmasın diye de dikkatli davranıyorum.
Yine Olsa Yine Tekrar tekrar Yaparım
Buna Üst üste Orgazmlar mı Yaşatmak dersin
Yoksa Hiç Durmadan Boşalmadan 5 Saatten Fazla Seks yapmak mı dersin
45 dakikada 20 den Fazla Orgazm yaşatabiliyorum
İnanması Zor Olsada Bu Gerçek Ciddiyim
Yaptıklarından pek pişman olan biri olmadım hiç. Atacağım her adım sonucu olumsuz olsa dahi bana bir sonraki adımım için tecrübe oldu. Onlar olmasa şimdiki yapım oluşmuş olmazdı. Yine olsa yine yaparım.
Hata yapmayan tarafım. Karşılaştığım insanlar tuhaf. Ben normal ve saf biriyim belki fazla normal ve saf bu hayata göre. O yüzden bunlar geliyor başıma.
Hata yapıldığı için pişmanlık duymak saçma bir şey. İnsan bu şekilde deneyim kazanan bir varlık, nedeyim kazanma şeklinden neden pişmanlık duysun. Burada önemli olan yapılan hatalardan ders çıkartıp bunu deneyime dönüştürmek. Kişi ancak bunu yapamıyorsa pişmanlık duymalı ya da rahatsız olmalı.
Yine olsa yine yapmam ama madem yaptım bir kere pişman olmak yerine çıkardığım derslere bakarım. Hepsi tecrübe sonuçta.
Yine olsa yine yapıyorum diyen insanın ağzının üstüne kürekle vuracaksın. Çünkü o insan psikolojik gelişimini tamamlayamayan bir bireydir.
ne yaptıysam sonuçlarını bile bile geri adım atmam diyelim ki sonuçları ağır oldu yine yaparım pişman olacaksam neden yapıyorum ki
Baya baya kafama göreyim diyosun yaş kac
@askadami3458 öyle demiyorum bir şey yapacaksan sonuçlarına katlanmalısın umarı yazdığımdan yanlış bir şey çıkarmamışsındır
Yok canım
@askadami3458 orada kastetiğim diyelim ki dışarıdan biriyle kavga etiğimde onun babam şikayet edeceğini bildiğim halde kavga edip sonrasında babamdan dayak yemek küçüken çok olurdu şimdi babam eline salık diyor😂😂
Pişman olduklarım da var ama bütün hatalarım bana bir şeyler öğretmiştir. Yine olsa yine yaparım dediğim bir şey olmadı şimdiye kadar.
Bazı hatalar vardır tekrar yapılmak istenir.
Bazı hatalar vardır ders çıkarılır.
Pişmanlık duymadım. Duymam da.
Keşke zamaninda yapsaydım dediğim cok şey kaldı icimde ama insan yaptıklarından pişman olmamali gecmis gitmis pisman olsan neye yarar
beni ben yapan şey hatalarım bunlardan çıkardığım dersler. yine olsa yine yaparım diyeceğim türden hatalarım oldu elbet :)
Pişmanlık duyuyorum ben ya o "yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda" diyen ergen tayfadan değilim.
Ne olduğuna bağlı ama yaptıklarımdan pişman değilim yine olsa yine yaparım
Neden maskeli kadın fotosu var, ashleymadison sitesi aklıma geldi 😂
Unutamadığın pişmanlıkların olacağına görkemli hataların olsun..
Bazı hataları yine olsa yine yaparım. Bazılarını öğrenmem için yaptım.
Bugüne kadar hiç pişmanlık duyacak bir şey yapmadım.
Çoğundan ders alsam da bazı hatalar tekrar edilebilecek kadar güzel..
Birkaç hatam haricinde hiçbirinden pişmanlık duymuyorum.
Hangileri o neler
Kendime buradan zeynep bastık sanatçısından Uslanmıyor bu şarkısını armağan ediyorum😂🤣
Ders alan tecrube kazanan fakat pişman olmayan tarafim (1konu hariç)
Tam gaz devam diyenlerden...
Hatanın neresinden dönersen dön DÖNEKLİKTİR.
Büyük pişmanlık duyan taraftayım...
Sonuçlarını kabul eden tarafım ve asla pişman olmam
Yaptim tekrar olda yaparim birdaha yaparim surekli yaparim ben yaptiysam hata degildir😅😅
Hatada ısrarcı değilim.
Dersimi alır köşeme çekilirim.
Yine olsa yine yaparım yaptıklarından pişman değilim yapamadiklarimdan pişmanım
Pişman olacağım bir şeyi yapmamaya çalışırım genelde. Onun dışında tabi ki pişman oluyoruz.
Önce yaparım sonra neden yaptım derim bir daha da düşünmem.
hata olarak kasıtlı yaptığım şeyler var
bu onların bana yansıttığı hallerinden kaynaklı
evet yine olsa yine yaparım ben hiç acımam
~Hiç bir zaman pişmanlık duymadım, hatalarım olmuştur illaki , önüne bakmak gerekiyor , eğer bişeyleri düşünürsen çıkamazsın içinden ~
Hatalarım olmasaydı şu an ki tecrübem de olmazdı tabi ki yine olsa yine yaparım
Yokya her pişmanım diyen kişi hatalarından ders almış olmuyor hepsinin canı cehenneme
Hata güzelse tekrar tekrar yaparım
Benim kadar pisman olan zor bulunur.
Böyle olması gerekiyormuş der yoluma devam ederim
Yine olsa yine yaparım da pişmanlık da duyuyorum
Neydi enbiyuk pismanligin
Bazı hatalar tekrarlanacak kadar çok güzel 😚
Hayatı bildiğim gibi yaşıyorum ben.
Zamana acırım sadece...
Hatalarımdan pişmanlık duyarım.
Yine olsa yine yaparım
Yaparım heralde yüzde75
Hata yaptigimi dusunursem pisman olan taraf.
Hiç kimse hata yapmak istemez
2. si knk👍😁
Hatalarımdan ders çıkaran tarafim
asla pişman olmamm 😎😎😎😃
Hataya bağlı
Pişmanlık duyarım
Hatama göre değişir
görsel neden öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?