Önceliğim her zaman kendim tabi ki. Sonuçta dünyaya bir kere geleceğiz. Ben yoksam başkalarının olmasının da bir anlamı yok. Ben sağlıklı olmalıyım ki çevreme de o şekilde katkı sağlayabilirim. Önceliği başkalarına verirsem ve kendimi boşlarsam işte o zaman işler yolunca gitmeyecektir. O yüzden bana göre her insanın önceliği öncelikle kendisi olmalıdır diye düşünüyorum. Bu mantıklı ile hareket ediyorum. Birçok insan bunu bencillik ile karıştırıyor ama alakası bile yok. Olması gereken bu çünkü.
Önceliğim her zaman benim.. Bu konuda ne de güzel söylemiş Gülseren Budayıcıoğlu ❤ Bizlere ne güzel tavsiyelerde bulunmuş..😉 "İyi İnsan olun, eşinizden, çevrenizden, yakınlarınızdan hele anne, babanızdan, arkadaşlarınızdan, çoluk çocuğunuzdan, ilgiyi, sevgiyi, şefkati ve merhameti hiç esirgemeyin. Ancak hayatınızdaki önceliği kimseye vermeyin. Önceliğiniz hep siz olun. Yetişkin bireyler olduğumuzda bizim sahibimiz hep biz olmalıyız.." Gülseren Budayıcıoğlu 💖🌺
Bir soru sordum cevap yazan bile olmadı, bir sorunumuz için yardım arıyoruz sallayan yok, saçma bir cinsellik sorusu sorsam cevap yağardı. Neden burası böyle abla
En İyi Cevaplar