Kimisinin cok oncedende baslayip hafif kasilmalar haftalar sonra bile dogum yapabiliyor tam dogumun gerceklesmesi icin rahim agzinin 10 cm acilmasi gerekiyor 10 cm dedigime bakma buyuk bir karpuz kadar dusun onun icin duzenli kasilmalar sancilar gerekli benim ilk dogumumda onceki gun karnim surekli tas gibi oluyor ve toplaniyordu aksama dogru 1 2 dakikada bir sanci gelmeye basladi gece hastaneye gittigimde 0 cm acikligim oldugundan dolayi almadilar ertesi sabah 6 cm sonra makas ve suni sanci kendi sancimla birlikte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
biz bekarlarda olan bir şey belli yaştan sonra annelik hormonlarımız kabarıyor
Dogurup bakmadan hamile kalmakta ne bileyim iki gebelik gecirdim merak ettiklerini sorabilirsin
Doğum ne kadar acıtıyor
Agir yerden sordun ilk dogumum 27 saat 2. 11 saat surdu 2. de son an fazla sanci cektim ilkinde 27 saat boyunca cigerlerim söküldü sanki
Allah kul hakkı dışındaki günahları affediyo diye biliyorum doğumda
Peki regl acısının kaç katk
Katı
1253737 kati
Regl sancisi dogum sancisinin yaninda hic bisey
Peki doğum yapmadan 1 gün önce de sancılar oluyo mu nasıl anlıyosunuz
Kimisinin cok oncedende baslayip hafif kasilmalar haftalar sonra bile dogum yapabiliyor tam dogumun gerceklesmesi icin rahim agzinin 10 cm acilmasi gerekiyor 10 cm dedigime bakma buyuk bir karpuz kadar dusun onun icin duzenli kasilmalar sancilar gerekli benim ilk dogumumda onceki gun karnim surekli tas gibi oluyor ve toplaniyordu aksama dogru 1 2 dakikada bir sanci gelmeye basladi gece hastaneye gittigimde 0 cm acikligim oldugundan dolayi almadilar ertesi sabah 6 cm sonra makas ve suni sanci kendi sancimla birlikte
Güneşe evet, ışığına hayır demek kadar saçma bir düşünce.. Vazgeç.
Hamile olman için önce koca lazım sonra sekis yapman gerekiyor
Hislerine tercüman gerek
Böyle bir akşam boyunca yalnız bizden uzak olsa gerek
Hemen gelir burdan talipler sana merak etme :D
Kimseyi aramıyorum ben
Sen aramıyo olabilirsin onlar gelir.
Niye azdırıyo mu bu erkekleri
Evet, bunu fantezi haline getirmiş erkekler bile var, bir kadını hamile bırakıp tüm genlerini ona yüklemek gibi mesela..
Nasıl tüm genlerini
Döl = erkeğin DNA sı geni, soyu devam ettiren şey.
Bende istiyorum bebeğim olsun
Sadece İçinde hissetmek istiyosun sanirim🙄
Çoğu kız böyle üremek istiyor.
O arzu bendede var ama sabır
Nereye kadar
Sevgilim gelene kadar
Sevgilinden mi kalacan
@anotherlifee ben kocamdan istiyorum
Evli misin
@anotherlifee evlenince işte
Evlenince anlamında sevgilim gelene kadar askerde 😂
Çok varmış