Üniversiteyi uzattım şu an o son dersi veriyorum. Mutlu bir üniversite hayati geçirmedim.
Şu an dersim iyi ama ben mutsuzum çünkü mezun olunca ne yapacagimi bilmiyorum. Orta halli bir ailem var. Arkadaşımın abisi 15bin maaş alıyormuş bilgisayar mühendisi.
Ben 23 yaşındayım. Geç kalmış gibi hissediyorum her şeye.
Ne istediğimi bilmiyorum. Yalnızım. Çok arkadaşım var ama tam olarak anlaşıldığımi düşünmüyorum. Benim farkındalığım yüksek onlar hayata dümdüz bakıyorlar.
Saf canım gibi bir duruşum var. Insanlar beni saf görüyor. Orta güzellikte biriyim kendime göre bir güzelligim var.
Şu an dersim iyi ama ben mutsuzum çünkü mezun olunca ne yapacagimi bilmiyorum. Orta halli bir ailem var. Arkadaşımın abisi 15bin maaş alıyormuş bilgisayar mühendisi.
Ben 23 yaşındayım. Geç kalmış gibi hissediyorum her şeye.
Ne istediğimi bilmiyorum. Yalnızım. Çok arkadaşım var ama tam olarak anlaşıldığımi düşünmüyorum. Benim farkındalığım yüksek onlar hayata dümdüz bakıyorlar.
Saf canım gibi bir duruşum var. Insanlar beni saf görüyor. Orta güzellikte biriyim kendime göre bir güzelligim var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kendini geliştirmelisin öbür türlü boş yani yapacak bir şey yok evlenmeyi beklemiceksen kendini geliştirip bi işe girebilirisn
Evlenmeyi beklemicem ama onun için de yaşımın geçtiğini düşünüyorum.
ya bence evlenmenın yaşı yok ya aşık oldugunda evlenirsin yani görüyoruz yaşıtların evlenmiş ama çoğunlu boşanmış evlenmek içi evleniyor insanlar şu an bence evlenmenın yaşı yokdur sversin evlenirsin yani
Öyle Evet. Bilmiyorum kafam çok karışık
Bence sen biraz düşünmeyi bırak düşündükçe daha çok kafan takılır biraz boş ver daha sonra mantığınla hareket edersin zaten
Evet zaten bir şey yapabildiğim de yok. Sadece düşünüyorum elde var sıfır.
Ama hiç düşünmesem bu kez iyice boş amaçsız saçma sapan biri olarak görmeye başlıyorum. O da kötü 😀
Bu insanlar nasıl mutlu oluyor anlamıyorum
Reis ama şöyle birsey var Bi insan geleceği ne olacak falan diye düşünmeye başlayınca git gide derinleşiyor ve depresyona giriyorsun bu sefer düşünmeden yapamıyorsun , anlıyorum Bi amacım olsun ona göre hareket edeyim falan diyorsun ama bence biraz duygusal boşlukdada olabilirsin ondan fazla düşünme
Bende anlamış değilim valla nasıl mutlu oluyorlar hayati hiç sallamıyorlar mi yoksa çok mu ii hayatları var bende anlayamadım nasil mutlu. olunur
19 yaşında mısın?
Evet 1 ay sonra 20 olcam noldu reis
Öylesine sordum sebebi yoktu
Anladım reis sende fazla düşünme ya demesi kolay ama
Canım acayip cinsellik çekiyor ama olması mümkün değil
Mezun olan herkeste bu düşüncelr var bende aynıyım
Borçlarım biterse pek yok ama genede bitsin 😂
Şu sıralar çok mutluyum. Allah bozmasın yeter.
Baklava çekiyor canım.
Biz okuduk da ne oldu boşa okuduk
Ne okudun
Sosyoloji ok gibi kaldım kpss de ataması yok üstüne ben bir sene dondurdum 5 sene matematik yoktu hatırlamıyorum şimdi matematik istiyor kpss ve 90 puan alman lazım o 30 soruyu yapmamın imkanı yok m4l gibi kaldım işte.
Kpps hepimizin belasi benimde 90 ustu almam lazim memur olmak istiyorum ama mumkun degil
@Esinnn56777 Aklıma çok kötü şeyler geliyor yemin ediyorum yıldım onu da beceremem ya neyse
Yapma yapma boş ver bi yolunu bulcaz mecbur guclu olmak lazim
@Esinnn56777 Haklısın Allah yolumuzu açık etsin inşallah.
Insallah umutsuz olma elbet bizede bi kapi acilr🤗
hayatta hiçbir şey için geç değildir
Kendimi hem geç hem boş biri gibi hissediyorum.
ee sürekli böyle düşünür konuşursan kendini iyi ve yararli biri gibi hissedemezsin zaten
Ne yapmalıyım
pozitif düşünmelisin
bende 28 yaşındayım okuyom
O şey olmaz
Aynı durumdayım
Daha gençsin be
Ama mutsuzum
Neden kuzum