Eskiden yoldan geçen, yüzünü bir kez gördüğüm insanı bile hangi dakikada gördüğüme kadar hatırlardım. Kan testimde B12 vitaminim baya düşük çıktı. Artık unutuyorum çoğu şeyi. Bazen işime geliyor ama zorlukları da var.
Aşırı. Çoğu zaman bana önemsemediğim için unutuyorsun derler ama sevgilimin doğum gününü unuttum. Üstelik 3 gün öncesinden bana söylemişti. Unuttum diye açıklamaya çalıştım önemsemiyorsun oldu. B12 eksikliği kötü bir şey.
Hatta birisiyle kavga ediyorum bana dediği şeyler kalbimi kırıyor. Ertesi gün bana ne dediğini hatırlamıyorum. “Sen bana bunu yapmıştın bende kırıldım.” diyemiyorum. “Sen bana bir şey yaptın bende kırıldım ama ne yaptığını hatırlamıyorum.” diyorum. Karşı tarafın genelde işine geliyor.
Evet bazen oluyor kan değerine baktirmakta fayda var arada kan verip b12 D ferritin kansızlık hepsine baktirmak lazim genel olarak ve bol bol kırmızı et balık tavuk tüketmeli sağlıklı beslenirsek unutkanlık olmaz
önemsemediğim şeyleri unuturum insanlarda dahil geçen sevmediğim biri ofiste oturmuş 1 saat de teneke muhabbeti dinlemişim hatırlamıyorum itmi geldi eşek mi geldi söyleyince şaşırdım doğru yoldayım