Bayan arkadaşlar beğendiğiniz tanıdığınız ya da uzaktan bildiğiniz bir erkeğin aylar hatta yıllarca bir sevgilisi, ilişkisi olmaması size ne düşündürür?
Cevabın nedir?
+1 yılEğer düzgün yaşıyorsan genelde ‘gay’ derler. Ben hiç aşk yaşamadım. Nedenini bilmiyorum. Kız arkadaşlarımın hep şöyle bir kaygısı oldu: ‘Bu yakışıklı bir adam, aldatır, çeker gider’... Bir-iki hafta zaman geçiriyorsun, arkadaşları onlara ‘O çocuk kesin aldatır’ diye telkinde bulunuyor, kızlar da bana ‘Biz seninle olmayız galiba’ diyorlar anlayacağın senin durumunla aynıyım
24 Yorumla- +1 yıl
Sorma kardeşim bende ona hayret ediyorum şimdi onları görünce akıllarda hemen şu geliyor. Eee! Bu kız bunla çıkıyorsa benim herhâlde " Adriana limayla çıkmam gerekiyor" diyorum o an psikolojik çöktü oluyor.
- +1 yıl
Aynen :)
En İyi Cevaplar
Yakışıklılıkla bitmiyor davranışlar özgüven felanda gerekli ben açıkcası özgüven sorunu oldugunu düşünürüm.
21 Yorumla
Önceki ilişkisinden dolayıdır belki, artık sıkılmıştır, karşısına daha istediği gibi biri çıkmamıştır, gay olabilir, uğraştığı önemli işleri ve ya okulu varsa kafasının karışmasını istemiyordur, bir çok kız ile konuşuyodur sevgilisi olursa onları kaybetmek istemiyordur, en son sevgilisini unutamamıştır, güven problemi vardır vs.
42 Yorumla
Arkadaşım var 4 yıldır hayatında kimseye yok artık biri olsun be falan diyoruz olmuyo istemiyo çünkü günlük aylık değil uzun süre istiyo sonucu evlilik olanlardan:) yani ben öyle birini görünce böyle düşünüyorum
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
19Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendini evleneceği eşine sakladığını,
Nasip kısmında bahtsız olduğunu,
ya da yakışıklılığından dolayı çevresindeki bazı salak kızlar yüzünden bitarafları kaldırıldığı için kimseyi beğenmediğini düşünürüm..310 Yorumla- +1 yıl
Geneli iyi.. :)
- +1 yıl
Aynen öyle..
Ama şu da var. Evlenmek istiyorsan eğer birileriyle tanışıp onlara fırsat vermelisin :)
Oturduğun yerden nasibinin gelmesini beklememek gerek :) - +1 yıl
Allah daha sana daha nasip etmemiş demekki :)
- +1 yıl
Her kör satıcının bir alıcısı vardır..
Merak etme. Elbet senin için hayırlı olan biri gelir karşına.
Yeterki Rabbimizden onu istemeyi bil!! :) - +1 yıl
İnşallah :)
+1 yıltanıdıgım biri zaten bilirimki ara vermiş uzun bir süre aşk meşk işinden elini etegini çekmiş derim umarım dogru kişiyi bulur derim kim bu yakısıklı?:)))
18 Yorumla- +1 yıl
bakcam profiline:)
- +1 yıl
resimdeki senmisin ciddi ciddi?:))))
- +1 yıl
şaşırmadım emin olma amaçlı sordum muhtemelen çok seçicisin ondan evde kalıcaksın:)))
- +1 yıl
doğrudur Allah gönlüne göre versin umarım istediğin gibi birini bulabilirsin :)
özgürlüğü sewiodr. ya da "biriyle çıkarsam sdece o benim ama kimseyle cıkmazsam hepsi benim" felsefesi vardır
38 Yorumla18 yaşındayım sadece bir kişiyle ilişkim oldu yapamadigimdan degil istemedigimden 10 tane gecmisim olacagina adam gibi bir gelecegim olsun :) insallah tabi :)
21 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. 1-Böyle bir isteği yoktur (hormonal durumlar) 2- Gay olabilir 3- pasiftir ve kızlarla iletişim kuramıyordur.
11 Yorumlahuyu suyu bır ve yuregını oksayacak ınsanı beklıyor derım bır de aferın derım :)
27 Yorumla- +1 yıl
Kesınlıkle.
Ben de henuz yuregımın yarısını bulamadım. Güzellik iddiam olmamasına rağmen.
Çünkü egoların tavan yaptığı bir zamandayız.
Biz olmayı becerecek algılayacak insan azaldı. Ben buyum ben böyleyim deyip veya çektiği zorlukların diyetini başkasına ödetmeyi amaçlayan zihniyet oldukça fazla.
Dilerim ki herkes istediği ve tabi onu isteyen insanı bulup mutlu olur. - +1 yıl
Dış görünüş geçip gidiyor. Ne derler gençlik bahar mevsimi misali ;)
Neticede ortak yaşanacak bir hayat varsa bu huzurlu olmalı. Para ve güzellik de huzuru vermez sadece yaşam standartı yükseltir ve çoğu insanı görmediği standartların altına getirir.
İlişkide de fedakar olmak ve feda olmak kavramları daha algılanamadığından yalnız insan oldukça fazla. Olsun demek için birşeylere kalkışmak da ne karaktere ne zamanı heba etmeye değer.
Beni ilgilendirmez pek de umrumda olmaz onemli olan parali erkegin niye uzun sure sevgilisi yok bunu sorsan ilgilenirdim
24 Yorumla
+1 yılUzun suredir sevgilisi yok... hic mi yok? :) kimseyi begenmiyordur diye dusunurum.
12 Yorumla- +1 yıl
Hayir :) yakisikli diyorsun demek ki dikkat cekici bir dis gorunusu var o yuzden hic mi sevgilisi yok demek istedim :) yoksa direkt aklima bu geliyor "kimseyi begenmiyor herhalde"
1) Hersey güzellik degil
2) Kendi tercihidir.
3) Kader kismet, aradigini bulamamis olabilir.11 Yorumla
+1 yılyakışıklı erkek çapkındır onun tek gecelik ilişkileri olur yani benim etrafımdakilerin öyle :D
13 Yorumla- +1 yıl
yani benim etrafımdakilerin öyle dedim farkındaysan :D
+1 yılyakışıklı olduğunun farkında derim ben :/ kendini beğenmiş gibi olanlar için yani
11 Yorumla
+1 yılAdamın belli kuralları var ki, doğru insanı bekliyor. Helal olsun derim.
21 Yorumla
+1 yılolabilir bişi düşünmem kendimde de aaynı şey var empati yaptım :D
31 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünüyordur hayatına birsürü saçma sapan insan sokmuyordur bir kisiyi sevip ömür geçirmek istiyordur iyi düsünürm yani
21 YorumlaCiddi bir ilişki istiyodur ve öyle birine daha rastlayamamistir herkesi begenemiyodur ya da sevdiği biri vardır
21 Yorumla
+1 yılKanka normalde kötü düşünmem ama sorunu okuyunca aklıma direk gay geldi :D niye bilmiyom :Dd
13 Yorumla- +1 yıl
Kader kanka takma kafaya demek ki Rabbim seni hak edecek biri için saklıyor :)
Kesin aşk acısı çekiyor derim. ya da platonik aşık olmuş.
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Yalnızdır
Yakışıklılıkla alakası yok bunlarin kardesim soylim de :)12 YorumlaYa çok seçicidir ya da kendini evlenecegi kisiye saklıyordur
23 Yorumla
+1 yılyakışıklılık kısmını atarsak cevap verebilirim kendim için söyleyeyim beni etkileyecek biri çıkmadı karşıma ve çıkmak için biriyle çıkamam
10 YorumlaKarşısına sevebileceği biri çıkmamış veya unutamadığı biri var diye düşünürüm.
17 YorumlaYa tek gecelik takılıyor ya da birine aşık diye düşünürüm
13 Yorumla
+1 yılBu kuş daldan dala ucuyordur , her tatlıdan tatmak istiyor derim
15 Yorumla- +1 yıl
Sen yapmiyorsun yani... Iyi bakalım
- +1 yıl
Aynen devam en güzeli
+1 yılOlmayınca olmuyo abi yapcak bişey yok bizdede 2 seneden beri bişey yok. Nedenini bende çözemedim:)
13 Yorumla- +1 yıl
@pepsicik olmuyor bro pasif kalıyoruz galiba:\
+1 yılArtık ciddi baktığını, doğru kişiyi aradığını düşünürüm. Ki bu da tanıştığı kızın gözünde kendisini artı bir puana yükseltir.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne yazık ki insanlar fazla ön yargılılar, iyi bir şey bile olsa altında illa kötü bir neden ararlar. Ama bence bir kız ister; uzun zamandır hayatına birini almayan bir erkeğin hayatında olmak. Hem kendini özel, farklı da hissetirir. Şahsen ben öyle hissederdim güzel bir şey yani :))
Of course , he is a gay there is no any possible answer
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünyanın en yakisikli erkegi de olsan yalnizsan yalnizsindir.
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanını sıkmak istemezdim kusura bakma. ./
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
kendini bir b*k sanıyorlar ve yalnız kalıyorlar ;)
17 Yorumla- +1 yıl
kendimi kanıtlamak gibi bir mecburiyetim yoktu ama neyse.. www.facebook.com/serkannix
+1 yılBisi dusunmem banane ki
15 Yorumla- +1 yıl
Yine banaane :)
- +1 yıl
:)))))
+1 yılYa gaydir ya da fazla egoist
12 Yorumla- +1 yıl
Bu düşük bir ihtimal. Belkide huyundan kaynaklıdr
Kôtü düsünmem, aksine anlarim (bknz: seçicilik).
13 Yorumla
+1 yılhicbisey, en doğrusu da bu zaten.
12 Yorumla- +1 yıl
kötü düsünülücek bisey yok bence iyi
yalandır o yok öyle bir dünya seni kandırmışlar
14 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılkarakter olarak pasiftir..
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogru kisiyi bulamimis ya da gonul eylendiriyor simdilik
10 Yorumlaçok çekici, aşık olunası, hayran bırakası..
21 Yorumla
+1 yılHergun farklı bir kızladır
13 Yorumla- +1 yıl
Yakısıklı ya da kendine güveni olan her erkek bunu yapar
Normal bir durum bence benim 10 aydır yok. d. d
36 Yorumlahayatın tadını bulmuş derdim
22 YorumlaAynı ben Gay zamnedecekler diye korkuyorum...
24 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim hiç olmadığı için özel bişi düşünmem:D
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım hangimizin neden olmasın?:D
Cevap sahibi+1 yılNeyse boşver:))
Cevap sahibi+1 yılBenim hiç olmadı dedim ya sen de neden olmasın yazmışsın yani benim mi neden olmadı yoksa senin de uzun süre sevgilin olmamış ya senin mi neden olmamış onu sordum:D
Cevap sahibi+1 yılYa bir sürü sebep. sevdigimle olmadı sevmediğimi istemem zaten. herkesten hoşlanamıyorum cok seciciyim. bide duygusallık benim için cok önemli. sevmeyi ve sevilmeyi aradığım için. ama onuda aynı kişide bulmak zor işte. senin?
Cevap sahibi+1 yılAnladım doğrudur. bence önce bir kızla arkadas olmayı denersen her acıdan daha iyi olur. arkadas olarak yaklaş adımlarını dikkatli at. özgüven kazanılan ve kaybedilen bişey. tekrar kazanmak senin elinde. kendin uygun birini bulursan özgüvenin tekrar gelir bunun için arkadas ol önce sevgili gözüyle bakma. ikili ilişkilerini ilerlet nasıl davranılacagını konuşulacağını falan. gerisi hallolur :-)
Cevap sahibi+1 yılBen sandaldan tanışmıyorum sadece böyle konuşuyorum yanlış anlamazsan?:(
+1 yılBirini cok seviyor unutamiyor diye dusunurum.
11 Yorumlakızlara karşı ilgi duymuyodur ne bıleyım:D
11 Yorumla
+1 yılGüven problemi hocam 7 aydır bende yanlızım
11 YorumlaKendimden biliyorum hiçbiri, aşırı yoğunluktan :)
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen ben ama sorun sende biraz çok ayrıntıya takıyorsan ve mükemmeliyetçisen tabi
00 Yorumla
+1 yılbiri banamı seslendi!
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldemekki yakışklı değil
21 Yorumlakendisine olan özgüvenini yitirmiş olabilir
11 YorumlaGay olabilir
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEscinsel olduğunu düşünürüm
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla böyle uzun süre yoksa % 99 öyle der herkes
+1 yılHiçbirsey.
11 Yorumlaüzülmüştür zamanında
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılEgosunu dizginlesin bence, o zaman olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini yakışıklı sanan bir kekodur bence :)
11 Yorumla
+1 yılseçici olduğunu
13 Yorumla- +1 yıl
bilmem bence iyi bir şey
Gay kesin
11 Yorumlaasosyaldir
12 Yorumla
+1 yılprofesyonel çapkın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaldır hacı
10 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yakışıklı bir erkeğin uzun süre sevgilisi olmaması hakkında ne düşünürsünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler