https://youtu.be/Re53y35B_Dc
Hayattaki mottonuz nedir?
https://youtu.be/Re53y35B_Dc

Bu soru sorulduğunda da önceden yazacak bir cevap gelmiyor aklıma ben mi kaybolmuşum yoksa hayat mı beni kaybetmeye sürüklemiş bilemiyorum ben herkese iyimser saygılı ve dürüst yaklaşmaya çalışıyorum belli bir kalıp söz üstünden hayatımı devam ettirmiyorum beni en iyi anlatan cümle şu olabilir bana göre ;
Psikolog gibi konuşan ama akıl hastası gibi davranan biri..
Valla efendim beni tanıyanlar.. Konu hakkında sunduğum fikirleri yani benim konuşmamı dinledikleri zaman sordukları 2 soru var.. İlki sen okudun, ikincisi ne iş yapıyorsun.. Ortaokul mezunu olduğumu duyduklarında şaşırıp bakıyorlar.. Hatta daha geçen günü bi arkadaş sen neden okumadın olum, bu konuları nasıl bilebiliyorsun dedi.. Masada öğrenci bi çocuk vardı.. Dediki abi üniversitede senin bu anlattıklarını bize ders olarak gösteriyorlar dedi.. Yani demem o ki efendim.. Benim hayatta ki tek mottom sabrım ve yaşadıklarımdır... Bir üni mezunu olmayabilirim.. Ama bu benim onlar gibi bilgili olmayacağım anlamına gelmez.. Yeter ki insanoğlu kitap okumayı öğrensin efendim.. Bu öyle önemli yer katıyor ki insana.. Çenem düştü yine ellağam 😂😂 teşekkür ederim efendim soru için.. 🙏🌷
Guguk kuşu modunda yim
Teşekkür ederim kardeşim 🙏
sadece günahları benimkilerden farklı diye kimseyi yargılamam
😘😘😘
😍😘😘😘
Cevap
15Cevap
Kimseye güvenme kimseyi kendin gibi bilme..
Selam gadası 🙃
Yemek içmek gezmek anın tadını çıkarmak stres gibi şeylerden uzak durmaktır.
Mottom : hayat kısa, affet , yardım et, şükret, sev, gülümse, mutlu ol ! ... Lakin yapabildiğim söylenemez ben affedemiyorum kimseyi onu da başardığım gün özgürleşmis ruhumla beraber çok mutlu olacağım eminim.
Bir de şems Tebrizi'nin bir sözü vardır, yapamam, yaparsam her şey daha kötü olur, dediğinde, kendime cesaret vermek için kullanırım : " Düzenim bozulur hayatım alt üst olur diye endişe etme, nerden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını "
Benim mottom "Bilge Kral'ın Mottosu" ile aynı:
"Kendinden olanı sev, ötekine saygı göster""

Her zaman yanlış anlaşılmak
Yazacak mısın artık?
Buradan anlatayım peki
Yahu yazmak bu kadar mı zor bilmiyorum. arkadaşını engellememin sebebi soruyu üstüne alındı sandım gizleyince bende kırıldım. Ayrıyetten gülnuru tanır mısın eder misin bilmem onunla konuşuyordu o şahıs ona anlatmıştı ben ona istinaden o soruyu açtım ya ben canım mıyım senle yakıştırayım deli miyim? Kime anlatmışım ki ben neyi anlatacağım gösterin o halde ya. cidden şaşkınım. keşke bana gelip önceden söyleseydin ki ben sana saçmalama abla dedim o kadar hakkında konuşan vardı sanırım neden onları silmedin de hatam olmayan bir şey yüzünden beni sildin merak ettim. Ayrıyetten ek olarak ben yakın arkadaşımız olan birine söyledim dedim ki bak burcişin bile haberi var Gülşen süleymana yetiştirmiş süleymanda ona dedim. senin hakkında onunla flörttü geldi bana anlattı söyledi diye bir şey demedim deseydim eğer sana sormazdım kim dedi bunu diye. Ki sana karşı hiç bir zaman hatam olmadı ek olarak bir şey daha ekliyim
suçsuz yere haksızlık edilip silindim. eğer yazsaydın ssler atacaktım neyse okursan sil bunu birde engelleyebilirsin beni ha birde savunuyorsun ya beni pişman olmuşsundur savunmazsın artık.
Sen onlarla bir tutmasan keşke.
Bekliyorum, göstereceklerim var.
Hiç ölmeyecekmis gibi yaşa ya uyuyorum bazen ama genelde her zaman edebinle yürü ayak herkeste var mottosundaym💜🖤
Kendine yapilmasini istemedigini.. Baskasinada yapma..
her seçim aslına bakarsan bir vazgeçim..
seçtiklerim vazgeçtiklerime değmeli..
Standart versiondayım
Standartımız bu ben napayım 😂😂
😂😂😂
under my in dick kasımpaşa
Mutlu ol ve mutlu et.
Olabildiğince görünmeden yaşamak.
En çok kendini, sonra kendine iyi geleni sev. ❤️
Olursa olur olmazsa da şeyime kadar :D
Zaten yok zaten yok😂
Anı yaşa belki bir daha şansın olmaz
Aradığımı bulmak için herşeyi yapmak