bekleyeninim | Kişilik & Karakter konusunda 404 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Beykoz ya da şile, tuzla tarafları. Yaşamak için Anadolu yakası yani. Ama ben canlılık, hareketlilik, koşturmadan hoşlanıyorum diyorsan Avrupa yakası Bakırköy.
Hayatİstanbul77 | Kişilik & Karakter konusunda 1,8b görüş paylaştı.
Fenomen
5 ay
Üsküdar başka semt tanımam üstüne ♥️♥️
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
4 Kişi
Ayhan67 | Kişilik & Karakter konusunda 3,2b görüş paylaştı.
Fenomen
5 ay
İstanbul'un semtlerini o kadar detaylı bilmiyorum.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
aerolite | Kişilik & Karakter konusunda 5,1b görüş paylaştı.
Master
4 ay
Ne aradığına göre değişir. Ben doğma büyüme Kadıköy' lüyüm. En popüler, en beğenilen ilçelerin başında gelir. Tarih diyince asıl İstanbul olan sur ici bölgesi yani Fatih ilcesi gelir. Sükunet , deniz ve doga diyince adalar. Alışveriş , eğlence, yeme içme diyince Kadıköy, Beşiktaş, Beyoğlu.. Boğazın güzellikleri diyince Üsküdar, Beykoz, Beşiktaş, Sarıyer.. Tarihi haliç diyince de Eyüp... İstanbul güzel değil diyenlere de cevabım, ülkenin en güzel yeri dediğiniz her yere bu ölü haliyle bile tur bindirecek kadar güzel bir şehirdir. Eskiden denizi, dereleri, suyu, havasıyla son derece temiz, yeme içme, turizm.. vs her konuda kendisine yeten bir şehirdi. Anadolu nun ahlaksiz, hırsız siyasetçi çomarlari, karadenizin eğitimsiz mutahitleri şehre kabus gibi coktukten sonra o cennet şehir bugünkü haline geldi. Bu haliyle bile Türkiyede ki hiçbir şehir güzellikte değil İstanbul la yarışmak, yakınına bile yaklasamaz.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
ÖyLeLi | Kişilik & Karakter konusunda 259 görüş paylaştı.
Xper 7
5 ay
İstanbul'da da yaşamıyoruz kii 😂 O bizim üzerimizde yaşıyo sksk Bu şehrin yaşancak bir yeri yooook🙄
Crosdresser | Kişilik & Karakter konusunda 617 görüş paylaştı.
Bilge
5 ay
Bogaza sınır herhangi bir semt olabilir. Anadolu Yakası güneşi karşıdan batırır Avrupa arkadan Gün batımı sevdiğimden anadolu yakasında herhangi bir semt olabilir
En İyi Kız Görüşleri