AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayal gücü gelişmiş ve kaliteli zaman geçiren biri derim.
Him kitapmi cizimmi ben kisiliksel olarak sordum
Çizim yapan biri karakter olarak bana daha renkli ve yenilikçi gelir. Kitap okuyan biri de boş zaman harcamak yerine kitap okuyarak kaliteli zaman geçirir. Bu da onun akıllı ve mantıklı biri olduğunu gösterir bence.
Çizim bosmu yani
Hayır öyle demedim. Resim çizen kişilerin yaratıcı ve renkli kişilikli olduğunu düşünüyorum
Kitap okuyan biriyim yani hoşuma gidiyor yeni kelimele öğreniyorum
Peki nasıl kişilik özellikleri var kitap kurdu beyfendi😄
Yaa şöyle genelde iyi niyetli biriyim hoş görülü esprili mizah yetneği gelimiş biriyim sadece akşamları bu özelliklerin dışına çkıyorum akam 9 a 10 a kadar böyleyim ama gece o saatten sonra deiğişiyorum
Peki kitabi secme sebebin ne herkesin dünyası farklidir neden senin kitap
Sadece kitap okuyan biri değilim ki kitap okurum müzik dinlerim şiir yazarım bunlar iyi geliyor insanlarla boş boş kişiler ile uğraşmaktan daha iyi en azından yeni şeyler kazanıyorum
Çok romantik gibisin
teknolojik insanları bos sey deme kotuleme neyse peki çizim ne
Yani romantik olduğum doğrdur hayır yanlış anlamışsın kötülemiyorum hani kimi insan vardır bir amacı yoktur saatlerce konuşsan sana bir şey katmaz eğlenmez zevk almazsın ya öyle kişilerden bahsediyorum çizim diye bir şey söylemedim ki
Hım çizim peki sordugum soru (:
Evet işte ben kitap okuma ve olanları söyledim bence çizim yok mağlesef hepsi olmasın zaten bunlara zor yetişiyorum :D Yaa sorduda nasıl biriler demişsin ya ben çok değişik biriym herkesin olan gibi değil
Ya o değil çizim yapan da nasıl biridir
Söyle söyliyim yapmadığım için bilmiyorum ben yapan arkadaşım da yok benim yaptıklarımı yapanda çevremde tek kişi benim sanırım
Ben de oyleyim ozgur ruhlu insanim kural sinir sevmem bu aleme akarim
Oooo zevkli ir kişiliğin var senin de tanışıp arkadaş olalıom mı böyle nasıl desem yazdığım şiirleri yorumlatırım okduuğum kitaplardan bir yerler gönderirim sende aynı şekilde böyle birbirimizle paylaşırız
Bizim sınıfta da öyle biri var ama kimseyle konuşmuyor içine kapanık sanırım pek arkadaşı yok
Hangisi çizim mi kitap mi
Çok çizim yapardı arada bir kitap okurdu
Hım odev yaparmi
Hepsini tam zamanında yapardı
Laf etmeyi bilirsiniz sizler insan yaratiklair biliyorki kirletmemis kendisini anca insanlari siniflandirin vurun uzaktan aciyin gidip arkadas olsaydin ozaman
Bunu haketmedim ama o kimseyle arkadaş olmuyordu biz adım atsakta o atmadı ne yapalım ölelimmi
Atmaz tabi iyi yapmış serseli egolu patavatsiz dedikoducu yuzusuz insanlari baska bakan kisinin tekisiniz arkadaşları olmasi zorundada değil
Tm en iyi sizsiniz
Evet biziz özgürüz sizin gibi eşşek koledi değiliz ve rezil pislikler ben küçüklüğümden beri aşağılanmis zorba görmüş istenmemis bir kiz cocuguydum hep cehennem okulda itildim dirsegim kanadı kendim temizledim agladim kendim temizledim iftiraya uğradım tutan olmadi kendim tutundum senin gibi köpeklerle çok savastim senin gibilerini ciğerlerini bilirim sessiz insan kitap kadar essizdir cahille bas edebilecek kadar dünya guclusu özelidir
Bana hakaret ediyorsun sebebini anlamadım ama efendiliğimi bozmayacağım yoksa senden farkım kalmaz git bı doktora görün
O kızı bunu diyebilecek kadar sosyalsin diye kendini ünlü zanneden narsistsin neyse baybay
Yani sıradan biri olmasından iyidir
Soruyla karşılık versen cevap davranış kisiliksel özellik olarak sordum
Bilgili kriz yönetimi yapabilecek ileri görüşlü sakin hep mutlu biri olarak görürüm
Kitabimi anlattin cizimimi
Kitap
Onu bilmem ama manyağın tekisin belli
Ne saçmaliyorsun haddini bil dengesiz pis!
Verdiğin cevaplardan belli : )
Tam da bu cevabı bekliyordum
Haddini bil agzini sahip çık bilmeden konusma ne var cevabimda haltsiz beyinsiz defol
Sana çok normal şekilde yazanlara karşı da bu tarz cümleler kurdun gördüm.. yalnızlık içini kemirmiş. Yabanileşmişsin. İnsanlarla nasıl konuşacağını bilmiyorsun
Adam bee
Ağzını bilde konuş o dediklerim insan değil sen ne adam olabilirsin ne erkek başkalarını kendini sevdirmeye calisan yalakasin ben yalnizliga aşık özgür insanim yabani denilmez senin gibileri avlarim dilin var da beynine çalıştıramiyon bu laflari söyleyecek kadar kendini duzgun erkek zannediyorsan niye hesabını gizledin düzgün erkegin gizlenme ihtiyacı varmidir
Yazik sana kendisini üstünlük taslayanlari kopeklik yapiyon böyle kole eziksin sosyal ünlü bir zuple
Zuppe*
Hastasın
Annene cekmisim
Yalnızlığa aşığım demişsin ya. O öyle değil. O kadar hasta bir zihnin var ki etrafında hiç kimse yok. Ve sen de kendini avutuyorsun
Elit
Hangisi
Zeki diye düşünürüm
Hoş.
Kim.