Kişilik & Karakter Emir Kipi İle Konuşulması? Yeiss_01 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Selam, eminim benim gibi emir kipi ile konuşan insanlardan nefret edenler vardır. Tatlı tatlı konuşmak varken neden yani, değil mi?🙄😀 Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl :) Emir Kipi İle Konuşulması? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Bu çok saygısızca bir davranış. Kimsenin benimle bu tarz konuşmasına izin vermem. 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_1979 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Emir almayıda vermeyide sevmemVerebilir misin, alabilir misin, yapabilir misinMisin, misin ve misin gibi 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Kendilerini herhalde bir şey sandıklarından olmalı lafı geri sokunca iyi anlaşılıyor dertleri genelde 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Daha geçen işyerimdeki bir adamla kavga ettim bu yüzden. Nefret ederim anında sinirlerim ziplayıverir. 1 0 Yorumla
blue006 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Aynen kibarlık varken hem karşı tarafta isteyerek yapar 1 0 Yorumla
acessky Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Biseyi kendim yapacakken biri emrivaki yapmami soyledigimde yapmiyorum. Tabi bazen :) su hayatlara karismayi heleki emrivaki bi sekilde karismayi nasil kendilerinde hak bulabiliyorlarsa 0 0 Yorumla
İsaSürer Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl En iyisi tatlı yiyelim tatlı konuşalım ayran içip ayrı düşmeyelim ya 1 0 Yorumla
LalalallaaLlla Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşırı tilt oluyorum. Yapacağım varsa bile yapmam 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu çok saygısızca bir davranış.
Kimsenin benimle bu tarz konuşmasına izin vermem.
Emir almayıda vermeyide sevmem
Verebilir misin, alabilir misin, yapabilir misin
Misin, misin ve misin gibi
Kendilerini herhalde bir şey sandıklarından olmalı lafı geri sokunca iyi anlaşılıyor dertleri genelde
Daha geçen işyerimdeki bir adamla kavga ettim bu yüzden. Nefret ederim anında sinirlerim ziplayıverir.
Aynen kibarlık varken hem karşı tarafta isteyerek yapar
Biseyi kendim yapacakken biri emrivaki yapmami soyledigimde yapmiyorum. Tabi bazen :) su hayatlara karismayi heleki emrivaki bi sekilde karismayi nasil kendilerinde hak bulabiliyorlarsa
En iyisi tatlı yiyelim tatlı konuşalım ayran içip ayrı düşmeyelim ya
Aşırı tilt oluyorum. Yapacağım varsa bile yapmam
Emir verilmesinden nefret ederim ya