Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Düşündüm de kolay olan bir şey yok bu sıralarda. Hep bir mücadele içindeyim. Gerçi ben değil çoğu kişi bu durumda. Ama insanların içinde halledemedikleri şeyler hayatı daha da zorlaştırıyor. Detayda yazdığın gibi çığlık çığlığasın ama sesini duyan yok ve seni gerçekten anlıycak biride yok..
Hayatım patika yollardan geçiyor sanki. Engebeli, taşlı yollar... Zorluklar her insanın hayatında belli dönemler de kendini gösterir. Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değildir ya da refah içinde hayat sürmüyorlardır. Bizim de takılıp kaldığımız, yol alamadığımız taşlı geçitler var. Her şeyin üstesinden geldiğimiz gibi bunların da üstesinden geliyoruz. Yaşarken yaşamın içerisindeki zorluklara da alışıyoruz. Hayat tekdüze değil sonuçta.
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
her şey. Hiçbir şey kolay olmadı hayatımda. Herşeyi elde etmek için önce ellerimi kanatana dek çaba göstermem gerekti. Aniden edinilen zaferler kısa sürer. Birer şanstırlar gelir ve giderler.
Benim hayatım hiç kolay olmadı ki? Ne çocukluk ne gençlik nede şimdi ki zaman. Hayat değil askeri petlanton anasını satıyım. Olsun bakalım ne kadar zor olursa olsun. EvelAllah üstesinden gelirim