Kendi bilir, hafife alıp almaması tamamen onun tercihidir. Hayatımda ki süresini kendi kısaltmış olur ve benim bu konuda cidden kaybedecek hiçbir şeyim olmaz, belki onunda olmaz. Sonuç olarak sorunda olmaz... Önem verdiğim insanların tabii ki beni de önemselerini isterim, kim nasıl geliyorsa bende ona öyle giderim. Bu kadar basit aslında bir şeyler...
İnsan esnek olabilmeli bazı konularda yok bu beni ciddiye almıyor yok ona ters cevap veririm bende onu adam yerine koymam bunlar biraz da insanın kendine fazla değer yüklemesinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Hemen karar vermek bir çok insani ilişkilerde iletişimi baltalıyor. Ha şu var baktınız biri takıntılı bir şekilde seninle uğraşıyor yaptıklarını küçümsüyor şaka niyetine seni ortamda gömmeye çalışıyor bu insana 1 2 referans sonrası şutlamak daha mantıklı. Genele bakarsanız bir insan sürekli başka bir insanla şaka da olsa takılıp onu ortamlarda küçümsemeye varan hareketlere giriyorsa sıkıntılı psikolojik olarak incelenmesi gereken bir vakadır.
Gizemli bir insanım ve şapkamdan neler çıkacağı hiçbir zaman belli olmuyor. :) Hafife almak isterseler alabilirler tabiki bu benim işime geliyor , karşımdaki insanın gardı düşüyor. Genelde hafife almazlar. :)
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bu tamamen karşı tarafın tercih meselesi. İster hafife alsın, ister almasın. Ciddiye alınmadığımı anladığım an anında kendimi geri çekerim. Hiç bazı şeyleri ıspatlama peşinde de olmam. Belki bir kilo demir daha hızlı düşebilir. Ama bende geriden düşer tam düşerim.
Beni hafife alsa alsa cahil insan alır. E insanlar çevresine zeka düzeyi oranında zarar verebilir , bu durumda umrumda olacak şahsiyetler değiller. Vur patlasın çal oynasınlar. İnsanları kategorize ettiğim ve tehtid algıladığım iki kriter var. 1. Niyetleri 2. Zeka seviyeleri İyi niyeti ve zeka oranı yeterli insanlardan zarar gelmez bunlar beni hafife alabilir pamuk gibiyim bu türlere )
Merhabalar. Öyle bir an gelir ki evet insanlar benden beklenmedik bir davranış haraket görebilir. O yuzden çokta gözüktüğüm gibi hafife alınan biri değilim, alan varsa kendi düşüncesi..
100 tane tanıdığım olsun 100ü de benim hakkımda bambaşka şeyler söyler aynı insan ama birbirinden alakasız yüzlerce cevap Çünkü herkese hak ettiği gibi davranırım iyi bir şekil değiştiriciyin hafife almak kişinin zararına olur.
Hafife alınacak biriyim diye yanıtlayanın zaten ileri derecede psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum. Çok da kibire gerek yok, kim nasıl görmek isterse öyle😂