Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Bir sürü var. Bir tanesi çok büyük ama. Sadece o olmasaydı diğerleri sorun olmazdı benim için. Keşke doğmasaydımlarım da var😂 Ama hayat devam ediyor. Nesneleri unutup hayatımıza iyi ki devam etmemiz gerekiyor.
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Keşkelerim var elbette ama beni tüketmesine izin vermem. Mesela sabah keşke bal kaymak olaydı dedim ama yoktu :P ciddi yorum mu yapmam gerekiyor. Keşke daha sakin olsaydım, fevri hareket etmeseydim, daha anlayışlı olabilseydim dediğim zamanlar oluyor. Keşke 24 yaşımdan sonrasını kendime zehir etmeseydim. Keşke bazı insanları hayatıma hiç sokmasaydım. Daha öncesinde şu anki kafa yapısına sahip olsaydım da, yıllarımı ziyan etmeseydim, dediğim oluyor. Ama böyle olması gerekiyormuş, olmuş. Bundan sonra hiç “keşke” demek zorunda kalmamak dileği ile…
Var, bir tane. O da telafisi olmayan bir durum değil ama düzelmesi zor. Haricinde hiçbir şeyi yapmayıp içimde tutmam, yaptığımda oluşabilecek olumsuzlukları nasıl düzeltebileceğimi düşünürüm. Bu da beni hiç yanıltmadı.
Yaş 35 dante gibi ortasındayız ömrün ve sevgili Ayhan. Elbette olmaz mı keşkeler... Ancak onları geçmişteki birer ders, keyif alınacak anı olarak niteliyorum artık...