Bir insana değer vermek, özen göstermek, onunla ilgilenmek, onun kıymetini bilmek bir kültürdür. bunun eğitimi yok, kitaplarda da yazmaz. nezaket ve zarafet gerektirir. Yolu insan olmaktan geçer.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Ben artık kendime değer katmaya başladım. Önceliği kendime veriyorum. Kime ne değer katsıysam hep ters tepiyor. Bana dönüşü hayal kırıklığı oldu hep. Sen gerçekten değer vermiş oluyorsun ama zerre karşılığını görmüyorsun. Bu yüzden önceliğim artık kendim.
Kimsenin hayatına bir şey katamamışım :( kendimi sevmekten başkasına değer verememişim, zalım dünya :D beni sınama. Enii gerçekten bu konu canımı çok sıktı. Bu yorumu kısa kesiyorum :D
Sanırım seninkine 🤭 Genellikle insanların hayatına değer katmak zordur. İnsanların hayatlarını bir kişi için idame ettirmeleri de öyle. Ama sen öyle olduğunu söylüyorsun.
Sevdiğim kızın, anneannemin, dedemin, en iyi arkadaşımın ve bir oyun kitlesinden tanıştığım dert ortağım olan bazı arkadaşlarımın hayatlarına değer kattım şimdiye kadar. Yine olsa yine değer veririm onlara. Hiç pişman değilim. Verilen değeri sonuna kadar hak ediyorlar. 😊