Peki Sizce Kadınlar mı daha zeki yoksa Erkekler mi?

Eşittir bence ama şu boşluksal hafıza olayı galiba her olayı hatırlamasını sağlıyor olsa gerek. Bu muazzam iyi ile kötü arasında bir özellik. Şahsen bilemiyorum erkek kişisinin yaptığı iyilik ve kötülükleri habire nasıl düşünüyorlar. Bizde acaba ikna edebiliyor muyuz kadını yoksa o öyle olduğunu sanalım mı istiyor..
Anlatmak istediğim çok karışık bir mevzu çözemedim gitti :D
Benim zekamı engelleyen aklıma hükmeden ufaklık var. Kadınların öyle bir derdi yok yani ben daha zekiyim fakat bizi ele geçiren bir başka beyin daha var anlayın. Kadınlar zekasını rahatça kullanabilirler onları ele geçiren başka bir güç yok vucutlarında.
Her iki cinsinde var zekisi
😳
Bayağı hemde😂😂😂
Jojuklarr
Cevap
19Cevap
Kadınlar daha detaycı ancak zeka cinsiyete dökülmemeli.
Erkekler zeka konusunda uclardadir. Dünyanın en zeki insanları da erkeklerden çıkar en aptal insanları da. Kadınlar ortalarda yer alır. Buna X kromozomunun zeka genini taşıması ve kadında 2 erkekte 1 X kromozom olması sebeptir.
Her iki cinsinde farklı yönlerde üstünlükleri olduğu için biri birinden üstün diyemeyiz
Bir erkeği sevmedikleri sürece kadınlar daha zekidir.
Biz daha zekiyiz bak bir tane akıllı kadın tanımadım bunu da ekleyim, ne kadar egolu ne kadar gereksiz insan varsa alayı kadın toplumu.
Bence zekaları esit olan kadin ve erkeğin cesitli alanlarda birbirinden daha zeki oldugunu gosteren şeyler vardir birçok örneği var
Bu karakterle kapasiteyle alakalı
Bu kişiye göre değişen bir durum cinsiyete değil.
ikside zekiler benceee :) :)
Cinsiyete bağlı olduğunu düşünmüyorum.
Beynini kullanan insan zekidir diye düşünüyorum
Bence böyle bir ayrım yoktur.
Soru mu bu şimdi… tabi ki erkekler…
Herkes aptal.
Erkekler abla :(
Erkekler d
Kadınlar bence
Kişiye göre değişir.
Eşit bence
Erkekler