Kişilik & Karakter Ağlarken aynada kendinize bakar mısınız? 8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Değişik bir psikopatlık olarak yaptığım eylemlerdendir. Ağlamışsam bir aynadan bakıyorum, niye acaba? xd Ağlarken aynada kendinize bakar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl ağlamakla meşgul olduğum için aklıma gelmiyor ama ağladıktan sonra baktığımda çok güzel olduğumu fark ediyorum sjsj 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ağlayınca güzel olan var mı ya dsfds Yorumla
Çikilatanın50tonu Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Bakmıyorum, bakarsam "ne bu tip ya" diye biraz daha ağlarım 🤣🤣 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl battı balık yan gider :D Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kizlar olarak hepimiz yapariz da erkeklerde de olduğunu bilmiyordum😂 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Valla ben ağladığım zaman ayna karşımda zaten bakıyorum sdfds Yorumla
Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bunu çocukluğumdan beri yapıyorum jsngs Tek olmadığımı bilmek güzel ❤ 4 0 Yorumla
SenDelisinn Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Ağlarken kahkaha bile atarım hatta kendime bile zarar veririm ha aynaya da bakarım tabii taş gibi hatuna dönerim off mis mis 1 0 Yorumla
girl_said Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl bakamam kendimi aciz görmeye dayanamam kırarım o aynayı... 1 0 Yorumla
sezincan Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Ayna varsa bakarım çünkü çok güzel oluyorum skjsjsjsj 1 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl çok bakardım ya ahhaha ağlayasım gelmiyordu benim de :D 1 0 Yorumla
Wonderwomennn Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Ağlarken göz rengim çok güzel oluyor o yüzden bakarım 1 0 Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bakarım çünkü ağlarken güzel hissediyorum kendimi 😂😂 1 0 Yorumla
UğurKoç_ Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 546 cevap paylaştı. Evet bakarım nasıl ağlıyorum diye gözümün kızarıklığını merak ederim :) 1 0 Yorumla
anangillerden Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hayır yatarken ağladığım için kalkıpta aynaya bakmam 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Neden yatarken ağlıyorsun sadece Yorumla anangillerden +1 yıl Ben ağlayınca ağzı burnu şişen biriyim aileme yansıtmak istemiyorum yatarken ağlıyorum kimse görmüyor. Birde beni ağlayınca görenler bebek gibi dudak büzerek ağlıyon diyip gözlerini dolduruyolar istemiyom bunu😂 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeğenim yapıyordu bunu çok gülmüştüm yaa 😂 2 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl yeğenini seveyim :D Yorumla Manquer +1 yıl Seversin çok tatlı çünkü Yorumla
Meryemkalmaz Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Evet bende yaparım ama benim bakma sesim acaba ağlarken çirkin miyim güzel miyim ya da ağlamıyorken daha mi güzelim ki diye o akılla bakıyorum 😂 1 0 Yorumla
bittimbenag Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Hayır zaten ağlarken kendimi ezik gibi hissediyorum. cok kötü.😄 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. Yani akan rimelimi silmek için bu şart 👀 1 0 Yorumla
Kadoooş Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bakarımm çok zevkli niye bilmiyorum kdkfkd 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir gün sen değilde aynadaki ağlarsa o zaman kork 1 0 Yorumla
süslü_şirinn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Gozlerim çok güzel oluyor bakıyorum 1 0 Yorumla
byapma Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Sabah agliyodam evet ama akşamları bakmam 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Berbat agladigim icin bakmam 1 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yok hiç bakmadım 1 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynaya sıkıyorum genelde, hep mermi izi var 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Evet bakarım ne diye bakıyorum anlamış değilim 1 0 Yorumla
ɯǝๅɐๅǝ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bakmam. Çirkin çirkin neyine bakayım bnhjg 1 0 Yorumla
Sazimentt12 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Ayyy o çirkin halimi görmek istemem 😬🤦♀️ 1 0 Yorumla
DevilsWifeee Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Buda değişik bir fantezi xmxmxmx 1 5 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Yapmak lazım bu devirde şeytanın karısı xd Yorumla DevilsWifeee +1 yıl Şeytan kocama söylerim deneriz sksmxmxmx Yorumla 8matador1180 +1 yıl şeytanın karısı da şeytan mıdır xd Yorumla DevilsWifeee +1 yıl Şeytanda olsa bana itaat eder bilmem sen düşün şimdi sence? Dmdkdmdkd Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bak orası belli olmaz :D Dikkat et emin olma sdf Yorumla
ppinkpprincess Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Evet doğuştan allıklı ve botokslu gibi duruyorum 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ayna varsa bakarım 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Arada 1 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. evet yapıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ağlamakla meşgul olduğum için aklıma gelmiyor ama ağladıktan sonra baktığımda çok güzel olduğumu fark ediyorum sjsj
ağlayınca güzel olan var mı ya dsfds
Bakmıyorum, bakarsam "ne bu tip ya" diye biraz daha ağlarım 🤣🤣
battı balık yan gider :D
Kizlar olarak hepimiz yapariz da erkeklerde de olduğunu bilmiyordum😂
Valla ben ağladığım zaman ayna karşımda zaten bakıyorum sdfds
Bunu çocukluğumdan beri yapıyorum jsngs
Tek olmadığımı bilmek güzel ❤
Ağlarken kahkaha bile atarım hatta kendime bile zarar veririm ha aynaya da bakarım tabii taş gibi hatuna dönerim off mis mis
bakamam kendimi aciz görmeye dayanamam kırarım o aynayı...
Ayna varsa bakarım çünkü çok güzel oluyorum skjsjsjsj
çok bakardım ya ahhaha ağlayasım gelmiyordu benim de :D
Ağlarken göz rengim çok güzel oluyor o yüzden bakarım
Bakarım çünkü ağlarken güzel hissediyorum kendimi 😂😂
Evet bakarım nasıl ağlıyorum diye gözümün kızarıklığını merak ederim :)
Hayır yatarken ağladığım için kalkıpta aynaya bakmam
Neden yatarken ağlıyorsun sadece
Ben ağlayınca ağzı burnu şişen biriyim aileme yansıtmak istemiyorum yatarken ağlıyorum kimse görmüyor. Birde beni ağlayınca görenler bebek gibi dudak büzerek ağlıyon diyip gözlerini dolduruyolar istemiyom bunu😂
Yeğenim yapıyordu bunu çok gülmüştüm yaa 😂
yeğenini seveyim :D
Seversin çok tatlı çünkü
Evet bende yaparım ama benim bakma sesim acaba ağlarken çirkin miyim güzel miyim ya da ağlamıyorken daha mi güzelim ki diye o akılla bakıyorum 😂
Hayır zaten ağlarken kendimi ezik gibi hissediyorum. cok kötü.😄
Yani akan rimelimi silmek için bu şart 👀
Bakarımm çok zevkli niye bilmiyorum kdkfkd
Bir gün sen değilde aynadaki ağlarsa o zaman kork
Gozlerim çok güzel oluyor bakıyorum
Sabah agliyodam evet ama akşamları bakmam
Berbat agladigim icin bakmam
Yok hiç bakmadım
Aynaya sıkıyorum genelde, hep mermi izi var
Evet bakarım ne diye bakıyorum anlamış değilim
Bakmam. Çirkin çirkin neyine bakayım bnhjg
Ayyy o çirkin halimi görmek istemem 😬🤦♀️