İnsanlar doğuştan sosyal varlıklardır; insanlarla iletişim kurmak bizi mutlu eder ve enerji verir. Olumlu düşünen ve size enerji veren insanlarla zaman geçirin. Her zaman olumlu bir tonda konuşun. Bu daha olumlu düşünüp daha enerjik olmanızı sağlayacak.
Modunuz düştüğünde kendinizi nasıl motive edersiniz?
Yaşadığım şeyden hep daha kötüsü olduğunu düşünürüm. Bu beni motive eder. Kimi zaman keyfin kaçar, modun düşer. Her zaman mutlu, enerjik hissedemezsin. İnişli çıkışlı ruh halin elbette olacaktır. Bu ruh hallerime yabancı değilim artık.
Hoşuma giden şeyler yaparak. Kendime bakarak. Makyaj gibi, cilt bakımı, bi yandan müzik, kahve, bazen mandala boyayarak, bazende dışarı atıyorum kendimi arkadaşlarımla, bi iki kadeh bir şey içip muhabbet ediyoruz veya dedikodu. Modumuz düşebilir ama biz yerlerde bırakmayız :D anında toparlıyorum kendimi. Hayat kısa, ah vah edecek zaman yok. Her saniyenin tadını çıkarmalı. Bazı günler ise film açarım veya dizi, hatta komedi dükkanı. Bir kaç gündür arkadaşım hoş geldin izliyorum :D acayip mod yükseltiyor
İnsanlar canlıdır. Canlılar yaşadığı sürece sorunlar da yaşar mutlu da olur. Bunlar hayata anlam katan şeyler o yüzden bunların geçici şeyler olduğunu ve sadece ölüme çare olmadığını hatırlarım. Bir şeyi yapamadığımda ise yapan nasıl yapıyor gibi düşünürüm.
Çok zor çünkü kafaya takan bi yapım var yaptım her iş muntazam temiz ve titiz olcak deyse birde o halde laf duydum zaman akşam a kadar bidaha toparlanamam öyle bir yapı insanıyım maalesef