Hayır kolay olmam fakat mantıklı gelen her açıklama kabulümdür. Düşünceleri sabit olan biri değilim ve kendime göre belli başlı oturmuş düşüncelerim vardır, bu zamana kadar kolay kolay değişmeyen fakat bunları çürütüp daha doğru bir şey söylerse karşımda ki kişi, değişmesine neden olabilir...
Manipüle olmam zor değil, evet. Kandırılmaya müsait biriyim ancak şu şekilde kandırılması kolay biriyim; beni kandırmak için karşımdaki insanın çok zeki, yönetmeyi ve etkisi altına almayı iyi bilen biri olması lazım. Ucuz numaralarla beni kandırmak kolay değildir.
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥💋🍒❤️❤️👀 14 yaşından beri tüm manipülatif eylemlere ve söylemlere kapalıyım sonsuz şükürler olsun amin, net. Manipüle etmek isteyenler albümü tutuyorum. Hepsiyle ilahi adalet mahkemesinde görülecek hesaplarım var, net!! #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥💋🍒❤️❤️👀
kolayca manipüle olan bir insan evladı olmadım hiç kandırmak zordur beni yani bazen kanmış gibi durup insanların gerçek fikir ve düşüncelerini öğrenmek güzel oluyor elbette Ama onu dışında beni kandırmak kolay değildir Ben kendim isteyerek kanmadıysam ya da kanmış gibi yapmadıysam mümkünatı yok:) Durum böyle olunca..
Bu konuda insanları başarısızlığa uğratmaktan keyif aldığımı da belirtmek istiyorum:) çünkü bazen ben zekiyim her şeyi yaparım diyen insanlara ders vermek lazım
Bu benim için olacak en son şeydir. Kolay kolay manipüle edilmem. Hatta asla edilmem. Böyle insanlar uzaktan kumanda ile yönlendirebilirsin. Yani araba gibi nereye sürersen oraya giderler. Karakter olarak da çok zayıf olurlar.
İnsanlar beni saf birisi sanarlar ama hiç de o kadar saf birisi değilimdir. Beni manipüle ettiklerini sanarlar ancak aslında kendilerinin manipüle olduklarının farkına bile varmazlar. Demem o ki, kolay manipüle olan birisi değilimdir. Ama tabiki manipüle olabilirim. Sadece bunun için fazla zeki olmak ve zayıf noktalarımı bilmeleri gerekir. Bu ikisi birleşirse manipüle olma ihtimalim yüksek. Ama tabiki zayıf noktalarımı herkes bilmez, kolay kolay göstermem zayıf noktalarımı.
Beni kandırmak kolay değildir. Sadece bazı konularda belki değer verdiğim insanlar bundan yararlanırsa beni soğutabiliyor. Sonra duygularımı yitiren insana dönüşüp asi ruhum uyanıyor. Yine de sevmediğim durum ama benim suçum yok bu konuda. Kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok. Gerçi insan en çok kendini kandırırmış. Hayatta kandırılmaya müsait insan değilim. Çünkü ben insanım. ☺️
Duygusallığımı ve inancımı kullanırsa karşımdaki, kolay etkilenirim maalesef. Ama diğer durumlarda bir şeyin arkasındaki sebepleri, ilişkileri analiz ederim.