Eskiye dair; eski bayramları, eski müzikleri, eski çocukları hani cep telefonuyla doğmamış çocukları, eski insanları çünkü şimdiki insanlar aşırı derecede asabi ve tahammülsüz, eski aile ortamlarlarını, eski dostlukları, say say bitmez. Her şey o kadar eskide kalmış gibi geliyor ki, şimdiki nesil ve bundan sonraki nesiller eski insanlık adına bi haber yaşıyorlar ve yaşamaya devam edecekler..
Eskiden mutluluk olmasının sebebi o zamanlar dünya bu kadar çok kalabalık insan nüfusuna sahip değildi o yüzden nerede çokluk orada bolluk sözüde buradan geliyor zaten. Günümüzden geçmiş olan çağlarda dünyada insan sayısı milyarlarca değildi.
Okul sonrasi televizyon izlemeyi özledim. Kafa rahatligi.. simdi ise üniversite, is güc kosturmacasindan rahat bir nefes alamamak sürekli birseyleri kaciriyormus veya yetisemiyormus hissi yoruyor beni.
Hahaha) bak bu guzeldi. Benimde tek pişmanlığım biliyor musun. Hiç üniversite okumadım. Keşke okusaydim. Parası olana güzel diyorlar. E o da bende vardı. Ama okul hevesi yoktu.
Benim cocukluk hayalimdi, 11 yasinda okudugum bölümü sectim ve hep mücadele ettim. Fakat sonuna yaklastikca artik sabrimmi azaliyor yoksa nedir bilmiyorum ama bakalim hayirlisiyla bitiririm insallah son seneyide 😅