Doğru 15 Temmuz darbe girişimi açıkçası bizim hesap etmediğimiz ama yüzleşmek zorunda kaldığımız, büyük bir bedel ödediğimiz bir olay... Neydi o günler..🥺 rabbim bir daha fırsat vermesin😬
@Derin0981 ben Erkan hoca lutfen engelleme lütfen.. bir bana cevap vermiyorsun.. düşünmeden yapamıyorum.. anlamıyorsun... sabah olmuyor.. Beni tanısan bir sans versen.. ama engelleme lütfen.. dayanamıyorum..
Haklısın bize kalmayacak dünya için bize kalacak günahlar biriktiyoruz timsali.. maalesef Onca şehit ve gazi var.. unutulmaz.. Yaramız çok derin, ve inan kapanmaz da..
Hayır siz benim için bir anlam ifade etmiyorsunuz.. sizinle bir geçmişim de yok hayır yani bu samimiyet nerden geliyor.. anlamiyorum..😬😬 size artık saygı da duymuyorum.. yazmayın.. artık cevap vermek istemiyorum..
Derin hocam..🥺Hayır tanıma şansı vermiyorsun ki.. sadece bir kere konuşalım.. anlamıyorsun.. niyetim ciddi.. o fırsatı versen rahatsız etmiyecegim artık seni.. sizene siz niye karisiyorsunuz.. sen kimsin bana mı vuracaksın.. ne haddine kim kimin ağzını kırıyor gorelim
Şey kusura bakmayın ya bir kaç yerde de yorumda bulunurken böyle bir saygısızlık yaptı iki tane yeni hesapla girdi.. o bir şey yapamaz bakmayın siz ona ateş olsa cürmüm kadar yer bile yer yakmaz.. egoistin teki.. yine uslubumu bozdurdu bana yakismiyan şeyler söylemek zorunda birakiyo.. boş konusuyo işte..
Bazı insanlar vardır.. tabiri caizse.. kendine hayır denilmesini anlamayan.. sapkinliktan da öte.. boşverelim.. her neyse 🙈 umursamazdim ama sinirden gülüyorum😅😂
Tanınmaya bile değer bir insan değil.. engelledin mi gereksiz gereksiz konuşmaya devam edicek şimdi..🙈 haha bilmem sen söyle korkmuş olmuş olmasin senden😂
Kedi gibi bir insanım ben fakat pencelerimde var herkese nasip olmuyorda arada göstermek lazım gibi duruyor baksana hahaha ediyor zaten yazip dursun en azından sorum on sıralara çıkar hahaha 😂😂😂
Öyle mi sevinmeliyim ya da uzulmelimiyim ya da teşekkür mü etmem lazım bilemedim.. 😅🤭 utanç verici ya.. neyse en azından optimist bir karekterin var 😂🙈
Sahte insanlara tahammülüm yok bir de yalan.. kış bahane aslında.. sahte insanlar soğutuyor dunyayi.. müsade senin.. iyi geceler.. teşekkürler.. sende😂🤭
En İyi Cevaplar