Doğaüstü varlıkların hayatımızda yer edindiklerine inanıyor musun? Mezarlıktan geçerken bir anda karşıma çıkar mı diye düşünüyorum ancak evrenin en güvenli yeri mezarlıklardır. :dBöö.. 🦁
İnanıyorum desem yalan söylemiş olurum dhfhfg arada bi gözüme göründüklerini sanıyorum ama sadece karanlıktan ibaret olduğunu biliyorum 😅 (korkmamalıyım, korkmamalıyım 😳) korku videosu izledikten sonra ben djxhdhdd
Hayalet kavramı hayal-et-mekten ileri gelen bir durummudur diye düşünmeden edemiyor insan. Bilincin anlamsız fenomenleri cevapsız bırakmamak için sınıflandırdığı bir durum da olabilir sanki. Anlaşılamamış bir fenomen olmaktan fazlası değil benim için.
Bir korku filmi müptelası olarak hayaletlere inanıyorum elbette. Bu dünyada sadece bize ait olduğunu düşünmüyorum. Göremediğimiz birçok varlığa ev sahipliği yapıyor bana göre.
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Hayaletleri değil ama farklı boyutlarda var olan varlıklar olduğuna inanıyorum. Adına cin diyorlar. Koskoca alemde tek değiliz. Ben uzaylılara da inanıyorum ayrıca.
Yani dünyada 7000 den fazla varlık var hayaletlerede inanırım o yüzden. Hatta çocukluktan beri çok hiss etmişliğim var yanımda sağolsunlar evde yalnız bırakmıyorlar bazen😂😂😂
Merhabalar.. Küçükken inanırdım. Özellikle korku filmi izlediğimde ya görürsem gece hayalet diye uyuyamazdim. Ama şimdiye gelirsem yok inanmıyorum. Var mıdır ki ya🤯🤔