Boşvermişlik hissi ruhen çökmüş insanlarda oluşan bir histir. Sağlıklı bir insan "dünya yansa umrumda olmaz" tavrıyla dolaşmaz. Çünkü hayat için hep bir amaçları, hedefleri vardır. Bir taraftan da hayatı boşveren insanlara karşı ön yargılı olamıyorum. Hayatın tadını çıkarmak varken hayatı boşveriyorsa bir insan, yaşadıkları nedeniyle takınıyordur bu tavrı. Kızamıyorum, garipseyemiyorum ama hak da veremiyorum. Yaşamayı bırakmamalı, hep mücadeleci olmalı insan.
Mecbursan eğer bir şekilde katlanırsın çünkü bazı insanlar hayatımızda öyle bir yerdedir ki; atsan atılmaz, satsan satılmaz. Hal böyle olunca da o insanla yaşamanın yollarını bulursun. Bazen görmezden gelirsin, bazen duymazdan gelirsin… zaten hayat dediğin geçip gitmek üzerine programlandığı için bir bakmışsın ömür biter
Hayır, boş vermiş insanla hayat geçmez. İnsanın enerjisini tüketirler. Boş vermek konusuna göre iyi olabilir ancak hayatı boş vermek işte o yapılabilecek en kötü eylemlerden birisidir. Hayat tadını çıkarmadan yaşandığında yük olacaktır insana. Böyle bir yükü taşıyan insanlarla ise hayat gerçekten geçmez.
Bende bı çok şeyi boşveririm ama sünepe değilim. Yaşanmış şeylerden dolayı umursamaz olabiliyosun. Hayatın bok gibi olunca enerjinde olmaya biliyor normal yani. Ama yeri geldiğinde eğlenmesini de bilirim yapmaktan keyif aldığım şeyler de var.