Yaş almış olmak her zaman olgunlaşmış olmak anlamına gelmez. Ya da dış görünüşün olgunlaşması ruhun da olgun olduğunu göstermez. Nice çocuk yüzlü olgun ruhlular ve tabii olgun yüzlü çocuk ruhlular vardır. İçindeki çocuğu öldürmemiş olmak önemli ama tam bir çocuk gibi davranmak her zaman karşıdakini mutlu etmeyebilir. Sürekli ağır ve oturaklı bir insan da sıkıcı olabilir.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Olgun olduğumu düşünmüyorum. Daha doğrusu yerine göre olgunum. Bütün yaşadığım olumsuzluklara rağmen ruhum hala genç. Yeri geldiğinde deli dolu olmayı seviyorum. Gülmeyi çok seviyorum. Tabi bunları arkadaş ortamımda yapıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Çocuk ruhluyum ve bu halimden memnunum. Ben hayata “büyümüş de küçülmüş” derler ya, öyle başladım. Benden 1 sene sonra kızkardeşim gelmiş dünyaya ve hop omzuma küçük anne sorumluluğu yüklenmiş. Şimdi sanki o zamanların acısını çıkarıyorum. Büyümek bana göre değil asla olmadı. Deli dolu ve hayatı çokta ciddiye almayan bir yapıya sahibim. Girdiğim her ortama yanımda bolca gülümseme ve neşe götürürüm. Olgun davranmam gereken yerlerde tabii ki “kısa süreliğine” olgun :D davranabilirim
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
ikisini de taşırım ruhumda. Kim hangini hakederse sunarım. Bazen elimde olmadan çocuk ya da olgun olabiliyorum. Ruh halim değişken. En çok olgun yanımı seviyorum ama. Tecrübelerimin beni büyüttüğü yanımı daha bir benimsiyorum.
Olgun ruhlu biriyim. Yeri gelir çocuklaşırsın ama yaşım gereği ağır davranmayı seviyorum. 15 yaşındaki ergenler gibi davranmayı, 5 yaşındaki çocuklar gibi eğlenip ordan oraya koşturmayı sevmiyorum.
Eski nickinizi tahmin ettim. Takip listemdeydiniz. Bir görüşlerinize birde yaşınıza bakıp, aa ne kadar olgun biri, demiştim:) Demem o ki; bu özelliğiniz göze çarpıyor;)
@niceness Evet, benim için takdir edilesi, sempati beslenebilecek bir özelliktir. Sitede başka örneğine rastlamadım. Tabi yaşınızın 24 olduğunu doğru kabul etmişim:) Site içerisinde yaşınızdan da bahsetmiş olabilirsiniz. Yok siz beni takip etmiyordunuz. :) @leyya_gs yi takip ediyorum siteye geldiğimden beri. O da aşırı ''Pozitif'' bir insan. Onu Sempatik bulurum, uzaktan uzağa. Sizi etiketlediğine denk geldim birkaç kez. Bu şekilde:) Ben de Dikkatliyimdir bir hayli. Detayları iyi yakalarım:) Rica ederim, yazmadan geçemedim. :)
@niceness Buraya ilk geldiğimde kafa dengim bir Kırmızılı ile arkadaş olmayı ümit ediyordum. Olmadı hiç, denk gelmedi. O yüzden sizinki gibi güzel arkadaşlıklar dikkatimden kaçmıyor. ;) Ben de teşekkür ederim. :) Ne demek, içimden geldi. :)
Dışarıdan olgun, ağırbaşlı hatta soğuk... ama içimde bi yerlerde bi çocuk salıncakta sallanıyor hala... eskiden çocuk yanımı yakınlarım görürdü, ama o çocuğu o kadar üzdüler ve yordular ki sadece ben görüyorum artık. Tezgahın önüne çöküp ağladığım gecelerde sadece o oluyor. Hiç büyümeyen değerli bir şey gibi saklıyorum artık
Çok olgun görünürüm ama aslında çocuk gibiyimdir. Gülerim, eğlenirim, sürekli pozitifimdir. E tabii ortama ve zamana göre değişiyor bu durum. Her zaman her koşulda aynı değilimdir.
Yerine göre değişiyor. İş ve ciddiyet gerektiren durumlarda olgun ve ciddi biriyim ama evde aile ortamında zaman zaman çocuk ruhlu veya yakın arkadaş çevremle olduğum zaman çocuk ruhlu olduğum zamanlarda var.
Dengeyi koruyabilir ve yapıcı biriyimdir Ama acık soylemk gerekirse gercekten Yasayarak görecem gibi kendimize güvenimiz var ama ne yapayım geride kaldım dostlar siz onden buyrun
Yaşadıklarım çoçuk ruhu filan bırakmadı artık bende çok güzel büyüttüler beni ama iyi tarafından bakıyorum eğer onlar olmasaydı şu an bu kadar güçlü olamazdım