Ben bir cafede tek başıma oturup kahve içmeyi çok seviyorum. Her zaman yapılmaz tabi bu bazı zamanlar arkadaşlarımla vakit geçirsem de bazı zamanlarda da kahvemi alır tek başıma oturur yazı yazarım, düşünürüm.
Hatta burada yazdığım bazı Benceler de yalnızken cafede yazdığım yazılara dahil. Kısacası benim için hiç tuhaf bir durum değil. Başka birini de görsem yalnız oturan; yemek yiyen, kahve içen, onları da garipsemem.
Sen yalnız başına bir mekanda oturabilir misin?
Bir cafede veya restoranda yalnız başınıza oturan kişileri tuhaf karşılıyor musunuz? Siz oturur musunuz tek başınıza?
Bende seviyorum yalnız oturmayı. Yalnız yürüyüş yapmayı. Özellikle çalıştığım zamanlarda çok yapardım bunu. Yalnız olarak bir cafede oturup kahve içer kitap okurdum. Beni çok mutlu ederdi. Bu tuhaf değil. Bunu yalnız yapamayan insanlar daha tuhaf bence.. Sadece kendisiyle vakit geçirmeyi seven insan mutlu insandır. Kendisiyle mutlu olduğu için başkasına ihtiyaç duymaz. Yalnız kalmayı sever. Kendisini dinlendirir çoğu zaman...
Otururum tabi ben tek başıma gezmeyi seviyorum. En azından istediğim yerlere istediğim şekilde rahatça girip çıkıyorum. Şuraya mı gitsek, buraya mı gitsek, şunu mu yesek, şunu mu yapsak diye düşünmeye gerek kalmıyor. Tek başına oturan kişileri tuhaf bulmam gördüğüm zaman düşünmem niye tek oturuyor diye. Tek başıma film izlemek, yemek yemek, mağaza dolaşmak bana ayrı keyif veriyor.
En çok sevdiğim aktivitelerin başında geliyor bu durum. Eğer insan tek başına daha kaliteli vakit geçirebiliyorsa bana göre insan gerçekten kıskanılması gereken biridir. Kimseye ihtiyacı yoktur. Bana göre çok garipsenecek bir durum değil buda.
yurt dışı gezilerimde hep tek başınayım :) ama bir keresinde restoranda 12 kadının eğlenceli yemek yediği bir ortamda beni de davet etmişlerdi aralarına :)
Evden calistigim icin cok rutin bir hayat dongum var. Arkadaslarimla da cok sık gorusemiyorum. O yüzden genelde yalnız olmaya alışkının. Sık yürüyüşe çıkar sevdiğim bir kafede oturup etrafı izlerim. bazen işlerimi kafede takip ederim. Genelde yalnız olmaktan pek rahatsız olmam
Oturulur kimseyi tuhaf görmem normal bi şey ama ben yanliz oturmam sıkılırım kahvemi evde zaten yanliz içiyorum orya arkadaşlarımla gitmeyi tercih ederim
Tek olanlar genellikle birbirini de bu şekilde buluyor. Cumartesi günü tek bir kişi (yer bulamadığından) ANKAmall'de yanıma oturdu. Ama bir kelime bile edilmedi.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bir cafede veya restoranda yalnız başınıza oturan kişileri tuhaf karşılıyor musunuz? Siz oturur musunuz tek başınıza?