Teşekkür ederim❤️❤️🌸
Aklın "hayır" diyorken, kalbin "evet" diyorsa ne yaparsın?
Teşekkür ederim❤️❤️🌸

Akıl ile kalp arasındaki muhabbet
“Sende anlayamadığım şey nedir biliyormusun?” diye sorarak döndü akıl kalbe. Kalp sevgi dolu baktı ve yanıt verdi: “Bu senin sorunun sevgili akıl, sen her şeyi anlamaya çalışıyorsun.”
Akıl yanıltılmak istemezcesine hemen ekledi: “Geçmişte çok acı yaşadın ve ona rağmen sevmekten vazgeçmiyorsun. Gelecekte de seni yaralayan ve hayal kırıklığına uğratacak insanlar olacak, bu seni korkutmuyor mu?”
Kalp yumuşakça fakat kararlı bir şekilde cevap verdi: “Ben senin yaptığın gibi geçmişte veya olası bir gelecekte asla yaşamıyorum. Ben şimdi varım. Dün olanlar beni artık ilgilendirmiyor. Yarın için endişelenmiyorum, çünkü yuvada olduğum yer, şimdiki zamandır.”
arada kalmayı pek sevmiyorum
o yüzden evet dediysem duygusal anlamda aklımı ikna ederim
Edemiyorsam evet demem
ama evet kelimesi bağlayıcıdır..
olursa olur olmazsa aklım bak zaten olmayacaktı sana müstahak der kendime kızarım en fazla
Karar vermem böyle bir durumda. Akışına bırakırım. Çünkü biliyorum ki her zaman son sözü mantığım söyler. Elbette her insan gibi duygularım var. Arada kalabilirim. Bu çok normal. Ama sonunda muhakkak mantığım kazanır. Bunu bildiğim için çok sorun etmem. 😊
ikiside dinlerim napalım :D beni uğraştırmasın :D
@Alisaofficial Teşekkür ederimmm eig için 💜💕
Rica ederim🌸🌸
Cevap
27Cevap
Kalbim artık sadece kan pompalasın. Başka bir işe kalkışmaz 😬
Kalp yanıltıyor, aklı dinlemek gerekiyormuş. Kalbimle hareket ettiğim için karşımdaki kişinin bana değer verip vermediğini çok umursamamıştım. Kendi hislerim gözümü karartıyordu. Ama kendimi hiç bu gece ki kadar değersiz biri gibi hissetmemiştim. Garip bir duygu, boşluğa düşmüşte çıkamıyormuşsun gibi sanki.
Hangisi ağır basarsa onu dinlerim. Tabi konuya da bağlı bu. Mantıklı olmam gereken bir konuysa mantığımı dinlemeye çalışırım. Mantık pek önem arz etmiyorsa kalbimi dinleyebilirim.
Aslında dinlememiz gereken mantığımızdır ama biz hep kalbimizi dinleriz.
Mantığını dinleyenler profesyonelce davranıp duygularıyla hareket etmeyen insanlardır
Bi süre sonra hepsi hayır derken koşarak uzaklaşırken buluyorsun zaten kendini. Ama o kırılma anını yaşaman lazım
İçimdeki sesi dinlerim... o haklıdır allaha inanın.. zara gelmez ozaman... ben bazen kafamla kalbimle çok arada.. kaldım savaş gibi
Benım kalp sadece kalp pompalıyor. Aşk, ılıskı , iş , arkadaşlık vb. Şeyler de beyın devreye gırıyor. 🖤 kalp atarken siyah atmamın sebebı bu
Önce kalbim galip geldi
Sonra kalbim
Şimdilerde kalbim yumruk atmaya devam ediyor
Kalbim kazanırsa hiç iyi olmaz
Bunu yaparım şunu yaparım diye sallamanın alemi yok bu çok zor bir seçim aklın kazanması çok daha zordur
Sonra aklım
Akıl ne diyorsa o , zaten ne geldiyse başımıza kalbimizi dinlemekten geldi.
Zamanında kalbimi dinledim, fafurası ağır oldu. Artık direkt aklımı seçiyorum.
Kalbimi her dinledigimde pismanlik yasadim artik aklımla hareket ediyorum
Aklımı seçiyorum. Kalbimi seçersem hayal kırıklığına uğrarım. Zaten şimdiye kadar hep uğradım.
Genelde duygusal davrandığım için kalbimi dinlerim büyük ihtimalle
Mantığımın sesini dinlerim. Ben çoğunlukla mantığımla hareket ediyorum😄
Kalbimi seçtim seçtim seçtimmmmmm ve artık yoruldum
Bıraktım valla akışına
Düzelttirdik başlığı 😎
İkisinide dinlemem yine ortada takılırım 🙄😂
Aklımı dinlerim kalbime kalırsa iş pohi yeriz mecbur mantığımızla hareket edicez beybisi
Fizyolojik olarak hepimiz aklımızı dinliyoruz falan filan
Her zaman ki gibi kalbimi dinlerim sonunda üzülsem bile napiyim kalbimi seviyorum ona göre hareket etmem lazım
Her ikisini de uzun uzun bir sorgularım ve hangisi ağır basıyor ise, onu dinlerim.
Ben artık ruhumu dinliyorum
Genelde mantıkcı biriyimdir mantığımı seçerim
Akıl süzgecinden geçmezsse kalbim evet demez kolay kolay... bende başlığı değüştürdüm😄
Aklimi dinlerim, mantik önemli fazla duygusallik maalesef zarar.
Kalbe göre hareket etmedim hiç ve çoğunlukla doğru kararlar verdim
Ortak bir karar vermeye çalışırım.
Kalbimi dinlerdim önceden şimdi aklımı
Duygularıma esir oluyorum seni görünceeeeee..
Aklımı dinlerim çünkü duygusallık genelde üzer.
Aklim hayir diyorsa digeride hayir diyordur
Aklımı dinlerim. Bir pompayı dinlemem.
100 kerede olsa 100ündede aklımı dinlerim
Aklımı dinler kendi köşeme çekilirim
Aklım ne diyorsa o dur
Kalbimi dinlemiyorum artık
Kalbimi secince pisman oluyorum
Genelde aklımı dinlerim arada duygusal
Aklım hep ikinci planda kalıyor
İkisini de sırayla dinlerim.
Aklıma göre hareket ederdim.
her şey beyinin verdiği kararlar doğrultusunda olur. kalbin görevi kan pompalamaktan başka bir şey değildir
Aklım ve mantığımı kullanır üzülmem
İçkiliyken hep evet diyorum
Aklımı dinlerim
Yüreğim boşta
İkisinide yaparım.
Mantık.
Aklımın dediğini yapardım
Kararsız kalırım kararsızlık var bende
Aklımı dinlerim ben, kalbimin canı cehenneme
Hayır derdim
Aklimi dinlerim
Devam