Burçlara inanıyor musunuz? Burcunuzun özelliklerinin sadece burcunuza özgü olduğunu mu düşünüyorsunuz? Sizce astroloji bir sahtekarlık mı yoksa kendinizi tanımanızı sağlayan bir yardımcı mı?
Astroloji & Burçlar konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Aslan burcuyum. Günlük fal olarak tabir edilenlere inanmıyorum. Ama özelliklerine inanıyorum. Mesala sarı rengini çok severim, kendimi bildim bileli. Daha yeni öğrendim aslan burcunun renklerinden biri. Sahtekarlık mıdır, bilemem ama içerikte yazdığı gibi kendini anlayamayanlar için tanımasını sağlayabilir.
Ben Terazi burcuyum, her ne kadar burçlarla haşır neşir olsam ve anlasam da hayatımı asla burçlara göre yaşamıyorum. Sevgilimi arkadaşımı burçlara göre seçmiyorum. Çünkü tüm insanlar bir değil. Burçlara bu gözle bakıyorum.
Burcumun kova olduğunu bilmem dışında bu konularla pek alakam yok. İnandığımı da söyleyemem sadece burçlarla yatıp burçlarla kalkan yeni toplum düzenine ara sıra uyup eğlenmeye çalışıyorum 🙂
Boğayım inanıyorum karakteristik özellikler taşıyorum. Ama gidipte kiminle uyumlu isem onunla olmaya dikkat etmiyorum ya da günlük burç yorumu okumuyorum.
Şu sitede gördüğüm astroloji ile ilgili en en en doğru yorum. Astroloji ve astronomi gerçek ama astroloji falı sahtedir. Aynen katılıyorum. Keşke herkes bu ikisinin farkını anlasa ve her burçla ilgilenene falcı gözü ile bakmasa.