Hangi kalbe sahipsin? Taş gibi sert olana mı, pamuk gibi olana mı? Taş kalpli olduğunu düşünenler oluyor mu? Bizi de üzdüler ama sabah 7'de kalkıp çay demledik. 🦁
Merhabalar… Normalde taş kalpli olduğumu söylerler. Çünkü hayatımda yanlış yapanı bana zararı dokunanı arkama bakmadan silip atıyorsun. Sinirlenince de ağzımdan çıkanı kulağım duymaz, hırslanınca taş kalpli olabiliyorum ama değilim aslında biraz kendime gelince yumuşak kalpliyim.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Bazen evet. Kalbimin yerine taş koyduğum oldu. Kim bağrına taş basmamıştır ki? Ömür böyle. Bazen sevmemek gerekiyor. Bazen aşka tövbe edersin vs. Ancak sevince yeniden ponçik olursun. Kalbin yumuş yumuş olur. Taş kalplilik merhamet anlamında ise eğer, o konuda da hak edene merhamet ettiğimi söylemem gerek. Ponçikleri çokça üzüyorlar çünkü.
"Ponçik kalp nasıl desem yusyumuşak, her şeye iyi niyet ile yaklaşır, kötü düşünemez, her hıyarım var diyene tuz ile koşar " bu tanıma göre benden asla poncik olmaz 😂
Fazla mı ponçik ne benimki.😒 Yapım dolayısıyla fazla hassasım, insanlarda tam tersi olunca zorluklarla karşılaşmam kaçınılmaz oluyor fakat taş kalpli olmaktan daha iyi yine de bu şekilde olmak.
Yumuşak bir kalbe sahip olduğumu düşünüyorum. Genelde içinde merhamet barındıran bir yapısı var kendisinin. Keşke ben taş kalpli olabilsem. Fakat ne kadar denersem deneyeyim bir türlü beceremiyorum.
Her hıyarım var diyene koşmam. 🤣🤣🤣 O bana ters kardeşim. İyi niyetliyim ama suistimal edilirse o zaman bir boğaya dönüşürüm. Asi insanım ben o anda işte.
Taş kalpli değilim ama artık kalbimi açmamaya çalışıyorum, o kalbi yoran insanlar yüzünden. Yani dışarda çok mesafeli ama içi aslında duygusal ponçik olan biriyim galiba.😂