Bazı insanları karanlık çok rahatsız ederken. Bazılarının için huzurla doldurur. Bende karanlıkta oturmayı sevenlerdenim. Peki ya siz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba
Işık dediğimiz yansımalar gündüz için yeterlidir diye düşünüyorum. Gece ve gündüzün döngüsü mükemmel bir uyumla işlemekte..
Işıklı ortamların gece gerginliği arttırdığı da aşikar. Nitekim kendim için de çevremdeki bazı arkadaşların da görüşü; yapay ışıkların oda gibi bir ortamda gerginlik ve baş ağrılarına neden olduğu görüşünde. Bir nevi migren ağrısı olanlar bu durumdan daha çok şikayetçi.
Ben de gece ışıklı ortamı pek sevmem. Sohbet havası olan bir ortamda sessizce uzanıp ya da bir sandalyeye kurulup otururken sessiz sedasız gecenin rengini seyre dalmayı severim.
Gece yıldız ve ayın uyumuna dalıp dudakta bir iki melodi fısıldamak da iç huzurumu arttıran başlıca sebeplerdendir.
Değerli isim H. Buckie'nin dediği üzere;
"karanlığı hissetmeyen, aydınlığa kavuşamaz."
iyi akşamlar dilerim.
eyvallah.
Merhabalar 🥐Karanlıkta oturmaya bayılırım. Küçükken çok korkardım. Hele korku filmi izlediysem ailemden gizli, uyumazdım bile. Elektrikler gidince bile ses gelse yerimden kalkamazdim. Ama zaman geçtikçe karanlıkta oturmayı sevmeye başladım. Bu korkumu üstüne giderek yendim hatta. Ne zaman sinirlensem, ne zaman moralim bozuk olsa, ışıkları açmam öylece karanlıkta dinlerim kendimi. Bana huzur verir sakinleştirir yatışırım. Bazen de çok hüzünlü olurum karanlığı seçerim. Bazen sadece düşünmek isterim yine gider karanlıkta otururum. Severim , karanlık bazen en yakın arkadaşın bazen de ayna oluyor.. Bazen de dünyadan kaçış..
Karanlık bana çok iyi geliyor. Herşeyi yok ediyor sanki. Derdin varsa seni onlardan azade ediyor. Geceleri de çok seviyorum.
Sessizliği olsun karanlığı olsun. Karanlıkta uzanmak isterim hep. Gece ya da gündüz farketmiyor.
Tabii yatarken bile zifiri karanlıkta yatarim😂
Güzel günlerindi😄
Cevap
19Cevap
Ya aydınlık olucak ya da karanlık.
Alaca karanlığı sevmiyorum.
Yani ya siyah ya beyaz.
Özellikle geceleri bu yüzden seviyorum. Karanlıkta oturmayı, kendimle kalmayı..
Karanlıkta film izlemeyi ve uyumayı seviyorum ben daha çok. Otururken fark etmez benim için. Işık olsa da olur olmasa da. Ama yatarken mutlaka ışıklar kapalı olmalı uyuyamam ışıkta
Benim de önceden korkum vardı, bazı vidrolar yüzünden karanlıktan hep bir şey çıkacakmış gibi bir hisse kapılırdım. Beni çok ürkütürdü bu his. Sürekli bunun üstüne gittim ve şimdi karanlığa bayılıyorum. Kimse yokken ışıkları kapatıp koltuğa uzanmanın verdiği keyfi başka bir şeyden alamıyorum.
Loşluğu severim ama zifiri karanlık bir ortamda oturmak ben de tedirginliğe neden oluyor.
Tek başıma duramam.
Karanlık sevmem. Karanlığı sadece uyurken kullanıyorum.🤷🏻♀️
Severim, biri gelip ışığı açmasa hiç aklıma dahi gelmez kalkıp açmak.
Evet severim. Hatta tuhaf gelecek ama karanlıktq boş boş oturduğum bile oluyor.

Vallaha karanlık mükemmel oluyor genelde gunisigi insanı çok sıkıntıya düşürüyor görmüyor insan
Evet çok seviyorum karanlık olsa sürekli gecenin güzelliği karanlığın verdiği her şey çok güzel ortamı sesi sanki yaşam başlıyor Yeni doğuyor gibi insan.
Faturayı düşündükçe karanlıkta oturmayı sevmeye başladım. Ama onun dışında gece gökyüzünü, yıldızları izlemeyi çok severim. maalesef şehirde bu pek mümkün olmuyor.
Çok severim.
Gökyüzünden şehrin ışıklarını izliyorsam hele.
Hiç açmam ışıkları.
Karanlık. Tepeden tırnağa cam ve şehir ayaklarımın altında…
İçim sızlaya sızlaya bakarım hem de o ışıltıya.
10 yıldır gece mesaisi seçerim. Kendimi zengin, statü sahibi insanlardan bile ayrıcalıklı hissediyorum. Hayatın stresi, trafiği, gürültüsü, amiri, müdürü, patronu nedir bilmem.😎
Severim, şu anda da karanlıkta uzanıyorum.
bazen karanlıkta oturur düşünürum oyle, bazen elimde telefon varsa bir şeyler izlerim, kulaklıkla müzik dinlerim. Sakinlik veriyor insana.
Gece ve akşam günün en sevdiğim zamanları akşamları karanlıkta yürüyüş yapmayıda severim evde karanlıkta oturmayıda bezen ruhun dinlenir kendini dinlersin bazende sadece oturursun nedensizce saatlerce
Karanlıkta oturmak bana düşüncelerime dalma fırsatı verir tuhaf bir şekilde anlam veremesem de bende çok severim karanlıkta oturmayı.
Hemde çoOoooooooooooooOooOOOoOoooooooOoOOOOOoooooOOoooOoOoooooooooOoooooooooooooooooooooooook ❣️❤️😊🌙✨⭐💫
Migrenim olduğu için karanlık çok iyi geliyor bana.
Karanlığı ve sessizliği seviyorum.
Işığı sevmem, evimde de zorunlu olmadığım sürece ışık açmam.
En bi sevdiğim. Gözlerim dinleniyor ruhum dinleniyor şey şarj oluyorum...
Sevmem korkarım. Göremediklerim beni tedirgin eder.
Evet, karanlıkta oturmayı seviyorum. Bana güzel geliyor.
Hayır geceleri dahi uyurken bir ışık olmalı nedeni ise karanlıkta sanki gözetleniyorum
mumun kokusu geliyor burnuma fotografını yoluyabilirm belkide duygu ve düşüncelerimi asla
Dışarıda full karanlık ama sadece ay ışığı altında miss 🌜😌
Tabi Ama tam karanlıkta değil loş ışıkta Oturmayı severim olsada otursam keşke ahh ahh🤣🙈😂💵
Bunu okurken zifiri karanlıkta olmam yanıtlıyor durumu 🙂
Sokağın ışığının ya da ay ışığının odaya süzülerek girmesiyle otururum yoksa zifiri karanlığı sevmem
Işığı hiç sevmem... Aşırı sevgim var geceye, karanlığa ve sessizliğe...
Elimde telefon varsa severim ya da dışarda yağan yağmuru izliyorsam severim
Kapatılan ışıkların karanlığında değil de, gecenin karanlığında oturmak güzel...
Karanlıktan korkuyorum tek başıma oturamam illa bi ışık yancak
Sevmekten çok elektrik faturasına yansımasın diye yapılıyor. Duruma romantik bile bakamıyorum. dd
Çok severim eskiden korkardım ama şu an... zaman insanı çok değiştiriyormuş gerçekten onu anladım
Ben de bayılırdanım 😃 zihnimi dinlendiriyor karanlıkta oturmak
Karanlık sessizlik çok iyi gelir ama sonra izlediğim korku filmide gelir aklıma
Evet şuanda da karanlıktayım
Severim yanımda da biri varsa iyi olur
Çok severim. İş yerinde bile karanlıkta otururum
Hiç sevmem ruhum sıkılır
Ay ışığında, zifiri karanlıkda değil
evet seviyorum kasvetli ortamları
Karanlığı sevmiyorum.
Yalnız değilsem severim.
Hayır çok korkuyorum en büyük fobim olabilir
Bayılırım şu an oturuyorum mesela