Kişiliğimi kaybettim?

Uzun süredir Ankara'da özel bir okulda okuyorum ve oldukça iyi ve köklü de bir okul, bu yıl sınav yılım 18 yaşındayım. Buraya gelmeden önceki kişiliğimi az çok hatırlayabiliyorum, saf bir insandım, çok çalışkandım vs vs. Ama daha küçücük yaşımda çok üzülünce bu okulda yeni bir başlangıç yaparken kendime özgüven ve sertlik, kurnazlık katmaya karar verdim, bu sırada pek çok güzel özelliğimi de kaybettim. Bazen eski halime geri dönmeye karar veriyorum, herkese çok kibar davranıyorum, alkolü bırakıyorum falan filan ama sonra kendime bile fazla sıkıcı geliyorum vazgeçiyorum, bir süre bu şımarık, babasının prensesi halimi çok seviyorum, mutlu oluyorum. Sonra Dünyaya bu kadar yüzeysel olmak için gelemeyeceğimi düşünüyorum. En büyük korkusu arkadaşlarını kaybetmek, hayatının aşkını bulamamak ya da uyuyamamak olan bir insan olmak istemiyorum. Bir yanım İstanbul'a git, orada kendine yeni bir yaşam kur kendini bul diyor, ama sonra diğer yanım devreye giriyor ve Ankara'da arkadaşların var, iyi bir okula gideceksin, güvenli bir hayatın olacak diyor. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bazen arkadaşlarım bile o kadar boş insanlar gibi geliyor ki arkadaşlığımı kesmek istiyorum ama cesaret edemiyorum, arkadaşsız kalmaktan korkuyorum. Yardım edin lütfen
Kişiliğimi kaybettim?