Hayatında ki insanlarla her görüştüğünde sarılır mısın? 65 yaş üstü teyzeler sarılırken niye yumrukluyor yahu halen çözemedim sevemedim gitti şu sarılma olaylarını. Birde vakum olayları var onlar daha fena neyse ki kafa tokuşturuyorum. Siz sarılmayı seviyor musunuz? Pandemi biterse sarılmama bahanesi bulamam diye çok korkuyorum. 🦁
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Her gördüğüm insana pandemi olmasada sarılmam. Ama sarılmayı sevdiğim insanlar var hayatımda. Ailem, yeğenlerim ve en çok sevdiğim oğlum. Sıkı sıkı sarılırım. O yaşlı teyzelerden ben çocukken vardı bir tane bende 😬😬 Bayramda her köye gittiğimizde hep görürdüm kabus gibi 🤦♀️Annemin arkasına saklanırdım görmesin beni diye ama beni bir alırdı Allah'ım nasıl sarılmak öpmek sımsıkı 😭😭Hiç sevmezdim yaa🤦♀️🤦♀️😂😂
Sarılmak bir nevi tedavi yöntemi gibidir. Ben zamanında bunun ilgili bir bence yazmıştım. Sarılmanın birçok faydası var. Özellikle sağlık ve bedenimiz için. O yüzden sarılmayı bende severim. Tabi ki sevdiğim insanlardan dolayı severim. Her insan ile olan temastan çok fazla hoşlanmıyorum işin açıkçası. Temas olayı ben rahatsız eder genel olarak. Yaşlı teyze olayına katılıyorum. Onların sarılması çok tatlı oluyor. İnsan kendini çok mutlu ve huzurlu hissediyor. Demek ki samimi oluyorlar.
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Seviyorum. Sevdiğim insanları sıkı sıkı sararım. Bazen öksüren de oluyor öyle güzel sıkıyorum ki. Sarılmak sevginin göstergesi ve de güvenin. Huzurlu hissettiriyor insanı. Sevmediğim insanla zaten sadece tokalaşırım. Ama sarılacaksam da emanet gibi sarılmak bana uygun değil. Aynı elele tutuşurken dokunmak ya da el öperken çeneye koymak gibi samimiyetsiz geliyor bana. Ben içten gelen herşeyi severim. Sırf yapılmak için yapılan herşeye karşıyım.
Selamlar.. Ben fazla haşır neşir olmuyorum kimseyle :D Biraz uzak durmayı severim insanlardan açıkçası.. Sevdiğim insanlarla sarılmayı severim ama sürekli yapmam bunu.. Biraz da yapı meselesi sanırım bu.. Mıç mıç ilişkilerin insanı değilim.. Keyifli geceler..
Çok yakın olduğum ve sevdiğim insanlara sırnaşmayı severim. Sarılmakta dahil buna, koluna girerim, elimi omzuna atarım, bazen takılırım fakat muhakkak temas ederim. Diğer insanlara karşı mesafeliyimdir, uzak durmayı tercih ederim.
Sarılmayı seviyorum. Fakat sadece sevdiğim kişiye sarılmayı seviyorum. Sevdiğim kişinin bana sarılmasını seviyorum. Bu fazlasıyla hoşuma gidiyor. Diğer insanların değil.
Sevdiğim insanlara sevgimi sunmayı seviyorum ve bence sevgiyi hissettirmenin en güzel yoluda temas ile mümkün. Sevdiklerime bol bol sarılırım ve öperim
Evet, sarılmayı severim ama sadece bende çok değerli olan insanlara. Sanki sarıldığımda hissettiğim ne varsa sarıldığım, değer verdiğim o insan da hissedecek gibi.
Beni bana sarılsınlar sımsıkı bişey söylemem sırtımıda sıvazlasın ben özledim o sevgi dolu kucakları felan razıyım ilk gördüğüm kişiye kendimi teslim edeceğim.🥺😂
Hayatımdaki insanlarla pek sarılmam ama sevdigim insanlardan uzak kalinca bir sure sonra onlara sarilma ihtiyaci duyuyorum ama bu genelinde oyle. Olabliyor