Geçmiyor çünkü
Psikolojik sorunlarını yenenler önerilerinizi yazar mısınız?
Geçmiyor çünkü
Merhaba, yani yapmanız gereken şey sorunu çözmeye çalışmak. Konu her neyse önce çözüm yoluna gitmek. Büyük ölçüde çözebiliyorsanız mesele yok ama çözemediğinizi düşünüyorsanız da psikolojik destek almalısınız elbette. Hepimizin hayatında birtakım sorunlar oluyor ama yenme şeklimiz aslında çok benzer. Ya sorunları dediğim gibi çözebildiğimiz kadarını çözüyoruz ama çözemediklerimizi de erteliyor veya boşveriyoruz yani başka da bir esprisi yok bu işin aslında. Tabii ki ciddi anlamda depresyona girdiğimizi hissediyorsak da psikolojik destek alıyoruz. Olay bundan ibaret. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Yapmanız gereken şey sizi rahatsız eden şeyin farkına varmak ve doğru doktora yönelmek ilaç ve düzenli doktor kontrolü.
Elbette uzman tercihi en önemlisi çünkü psikiyatrist sizi sadece ilaç ile gönderirse bu tek başına hiçbir şey ifade etmez sizin ihtiyacınız olan sizin sorununuzu dinleyip sizinle ortak paydada buluşan bir uzman mesleğini layıkıyla yapan biri şart.
Her şey gönlünce olsun ✌
#Ayhan67
Cevap
5Cevap
Ben geçmişimde (18 yaşında) yaptığım telaffisi eskisi gibi olmayacak bir hatadan dolayı bedelini şiddetli bir depresyonla ödüyorum tedavi için ta İstanbul a bile gittim
Yenemedim hersaniyem berbat geçiyor
Yaşayamadık ömrümüzü belki de birçok kişi yaşayamadan gitti
Ne yaşadın bea
Tamam o zaman
Uzmana gören tek başına olmaz
vicdan azabı çekiyorum atlatamam
Yenemem gibi
Ne gibi
Stres, kaygı, rahat hissetmeme, çok hassas olma, mükemmeliyetçilik daha da çıkar yani
Başak burcu musun
Terazi
Anladım muhabbet etmek istersen edebiliriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?